Χρησιμοποιήστε φύλλα δάφνης για την αντιμετώπιση του διαβήτη

Χρησιμοποιήστε φύλλα δάφνης για την αντιμετώπιση του διαβήτη

Τα φύλλα δάφνης έχουν πολλές ιδιότητες. Διεγείρουν το πεπτικό σύστημα, ρυθμίζουν τις περιόδους και είναι αντισπασμωδικά, αποχρεμπτικά, αντιρρευματικά και διουρητικά.

Μπορείτε να πάρετε τα φύλλα δάφνης ως τσάι για ν’ αντιμετωπίσετε τον διαβήτη τύπου 2. Αυτός είναι μονάχα ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη τους. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να το παρασκευάσετε:

Συστατικά

4 κούπες νερό (1 λίτρο)
1 κουταλιά της σούπας φρέσκα φύλλα δάφνης (15 γρ.)
Παρασκευή

Βράστε το ένα λίτρο νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέστε τα φύλλα δάφνης.
Διατηρήστε τα στη φωτιά για τρία με πέντε λεπτά.
Στη συνέχεια, αφήστε τα να εμποτιστούν για 10 λεπτά και σουρώστε το υγρό πριν πιείτε.
Σας προτείνουμε να πίνετε έως τέσσερις κούπες την ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Έγκλημα και πάθος»,

 

Πείτε ναι στα φύλλα δάφνης, αλλά με σύνεση

Παρότι έχουν αναμφίβολα πολλά φαρμακευτικά οφέλη, η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα, άσθμα, ή αλλεργίες. Ανάμεσα στις παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν είναι επίσης η ναυτία και ο ερεθισμός του στομάχου.

Άτομα με διαβήτη τύπου 1 δε πρέπει να καταναλώνουν αυτό το τσάι. Επίσης, θα πρέπει να το αποφεύγουν έγκυες και άτομα με αιμορραγικές διαταραχές, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακές και ηπατικές παθήσεις, ή έλκη στο γαστρεντερικό σύστημα.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτική αλοιφή για τη μείωση των ευρυαγγειών

Τα φύλλα δάφνης έχουν απίστευτες ιδιότητες οι οποίες είναι ικανές να ρίξουν το σάκχαρο.Τα φύλλα δάφνης έχουν απίστευτες ιδιότητες οι οποίες είναι ικανές να ρίξουν το σάκχαρο. Όμως, αν έχετε ήδη διαγνωστεί με διαβήτη, μην αντικαταστήσετε τα φάρμακα που σας έγραψε ο γιατρός με αυτό το έγχυμα. Απλώς καταναλώστε το συμπληρωματικά.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας έπεισε για τα εξαιρετικά οφέλη των φύλλων δάφνης. Δοκιμάστε να φτιάξετε το τσάι σήμερα! Παρόλα αυτά, πριν το κάνετε, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για το πόσο συχνά μπορείτε να το πίνετε.

πηγή

ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *