«Κοριός» της αστυνομίας κατέγραψε τους διαλόγους που εμπλέκουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με την «μαφία των φυλακών», κάτι που ο ίδιος αρνείται.(video)

 

«Κοριός» της αστυνομίας κατέγραψε τους διαλόγους που εμπλέκουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με την «μαφία των φυλακών», κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Ένα από τα πρόσωπα που αναφέρουν μέλη της «μαφίας των φυλακών» είναι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβιασμού, βάσει του εντάλματος με το οποίο συνελήφθη την Πέμπτη.

Ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται μαζί με έναν ακόμα συνάδελφο του να ζήτησαν 2 εκατομμύρια ευρώ από τον Αριστείδη Φλώρο προκειμένου να μην παραστεί ο Γιώργος Αντωνόπουλος (επίσης συλληφθείς για την υπόθεση) ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του. 18.4.2019 Μαφία των φυλακών:

Ένταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θ.Παναγόπουλο μετά τον Λυκουρέζο Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ένα από τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του κ. Λυκουρέζου είναι οι διάλογοι μελών της «μαφίας των φυλακών» που κατέγραψε ο «κοριός» της αστυνομίας και στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

O κοριός έχει καταγράψει τους κακοποιούς να μιλούν μεταξύ τους και να αναφέρονται και στο μικρό όνομα του κ. Λυκουρέζου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δεν έχουν δοθεί το φως της δημοσιότητας.

Οι διάλογοι που έδωσε στη δημοσιότητα το Open, αναφέρουν: «Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700… Μου λέει ότι πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος. (είναι τα ονόματα των δύο ποινικολόγων) Και εκεί σε κάποια φάση θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες;»

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά τώρα: Πολύ δύσκολη η κατάσταση στα Δερβενοχώρια – Φοβούνται μην φτάσει στην Πάρνηθα

Σε άλλο διάλογο γίνεται η εξής αναφορά: «Ότι ο κ. Αλέξανδρος ζήτησε 2.000, γιατί έχει ανάγκη για 2.000, εγώ ζήτησα πέντε, εσύ ζήτησες τρία. Τώρα εντάξει, εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος πέντε χιλιάρικα. Πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια;» Δείτε το βίντεο: Πηγή: www.lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *