Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 136-137-138-139-140 -Γ Κύκλος

Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 136-137-138-139-140 -Γ Κύκλος

 

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στο Γ ΚΥΚΛΟ

Επεισόδιο 136

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα περνούν ένα υπέροχο βράδυ μαζί, την ώρα που ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να λύσουν τα θέματά τους, με τον Μίμη και την Φαίη να καραδοκούν. Ο Ζούβας είναι έξαλλος με τον Ζαχαρία που «έκλεψε» την Ζέφη. Την ίδια στιγμή η Σύλβια είναι έξαλλη με τη «μαμακίαση» του Ζούβα και παίρνει τα μέτρα της.

Η Φαίη και ο Αντρέας ανακαλύπτουν ότι το εκβιαστικό mail προέρχεται από τη Sofo και ετοιμάζονται να ψαρέψουν την Λατάνια.

Ο Μίμης θα βρει το κουράγιο να κάνει μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Μίκα. Πώς θα αντιδράσει εκείνη σ’ αυτά που ακούει; Πώς θα είναι το πρώτο πρωινό του Αχιλλέα και της Ρενάτας ως ζευγάρι;

Επεισόδιο 137

Το αιμάτωμα του Αχιλλέα έχει υποχωρήσει και ο Βλάσης ετοιμάζει γλέντι στο μαγαζί του Θοδωρή για να το γιορτάσουν. Ο Μίμης επηρεάζει την Μίκα λέγοντάς της… αλήθειες για τον γάμο της. Ο Ζούβας συνεχίζει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με την Ζέφη, όμως δεν έχει υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα «Σύλβια»!

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Βάνα και Ζέφη προσπαθούν να βρουν μια λύση στα οικογενειακά τους προβλήματα, όμως οι κατακτήσεις της Ζέφης δεν την αφήνουν σε ησυχία.

Η Ρενάτα περιμένει τα νέα της Λατάνιας με ανυπομονησία, μόνο που η Λατάνια υποκύπτει στους εκβιασμούς της Φαίης και του Αντρέα. Πλησιάζει η ώρα για τη μεγάλη σύγκρουση Ρενάτας και Αντρέα…

Τελικά ποιος θα έχει το πάνω χέρι;

Επεισόδιο 138

Στο μαγαζί του Θοδωρή έχει στηθεί η γιορτή που ετοίμασε ο Βλάσης για την επάνοδο του Αχιλλέα.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται και τόσο… γιορτινά, αφού ο Βλάσης και η Μίκα τσακώνονται άγρια, ενώ την ίδια ώρα η Ρενάτα συγκρούεται με τον Αντρέα στη Sofo.

Και ενώ η Ρενάτα νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι με τα στοιχεία που καίνε τον Αντρέα, εκείνος με μια κίνηση ματ, την στριμώχνει απειλώντας τον Αχιλλέα.

Με τι τους κρατάει στο χέρι; Έφτασε η ώρα του χωρισμού για Βλάση και Μίκα; Γιατί η Ζέφη μαζεύει τα πράγματά της από την έπαυλη; Η ώρα των μεγάλων συγκρούσεων έφτασε για όλους!

Επεισόδιο 139

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα βρίσκονται μπροστά στο μεγαλύτερο εμπόδιο για να είναι μαζί: ο Αντρέας εκβιάζει την Ρενάτα και της ζητά να μείνει μακριά απ’ τον Αχιλλέα, για να μην κινδυνεύσει. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης και η Μίκα συζητάνε ανοιχτά για χωρισμό και ο Βλάσης μαζεύει τα πράγματά του για να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

Διαβάστε Επίσης  'Ελα στη θέση μου: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Την έπαυλη αποφασίζει να εγκαταλείψει και η Ζέφη, μετά από μία ανατρεπτική συζήτηση με τον Ζούβα και την Σύλβια. Θα υποκύψει η Ρενάτα στον εκβιασμό του Αντρέα; Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν μάθει πως Βλάσης και Μίκα χωρίζουν;

Επεισόδιο 140

Ο Βλάσης μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει απ’ το σπίτι, ενώ ο Μίμης παραμονεύει έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Η Ρενάτα για να προστατεύσει τον Αχιλλέα τον αποφεύγει και αναγκάζεται να του πει ότι δεν γίνεται να είναι ξανά μαζί. Ο Αντρέας θέλει μια «προκαταβολή» από την πρώτη νύχτα του γάμου του με την Φαίη, ενώ εκείνη ψάχνει τρόπους να το αποφύγει.

Στην έπαυλη, η απόφαση της Ζέφης να φύγει έχει δημιουργήσει αναταραχή. Σκοπός της Ζέφης είναι να τους δώσει ένα μεγαλύτερο μάθημα… ζωής. Ο Αχιλλέας αρνείται να πιστέψει το ψέμα της Ρενάτας και ζητά εξηγήσεις, την ώρα που η Φαίη θέλει να δει τον Βλάση μια μέρα πριν το γάμο της με τον Αντρέα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *