Κινητό ανατινάχτηκε στο χέρι 24χρονης στη Βέροια

Κινητό ανατινάχτηκε στο χέρι 24χρονης στη Βέροια

Ένα επικίνδυνο περιστατικό έκρηξης κινητού τηλεφώνου σημειώθηκε στη Βέροια, όταν η τηλεφωνική συσκευή μιας 24χρονης ανατινάχθηκε στα χέρια της και έπειτα άρπαξε φωτιά.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, το κινητό της 24χρονης φούσκωσε και έπειτα εξερράγη, με αποτέλεσμα η κοπέλα να το πετάξει στο πάτωμα και να προκληθεί φωτιά στο χαλί που βρισκόταν κάτω.

Παρά τον πανικό της, φώναξε για βοήθεια και με τη συμβολή του πατέρα της και μίας γειτόνισσας κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Ανασχηματισμός: Ποια είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά

Η Ανδριάνα Αμανατίδου, κάτοχος της συσκευής, η οποία ήταν από γνωστή εταιρεία κινητών τηλεφώνων, περιέγραψε το περιστατικό: «Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια, παρά τρίχα, χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα. Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω.

Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, πατούσα απ΄το πλάι το κουμπί. Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά Μάτι: Έρχονται ποινικές διώξεις με ονοματεπώνυμο για τη τραγωδία με τους 94 νεκρούς

Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα. Απλώς, ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί. Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση, αλλά εγώ θα κινηθώ νομικά από ‘δω και πέρα»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *