Τραγουδιστής – Δραπέτης: Σοκ προκάλεσε η χθεσινή είδηση σχετικά με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή και τηλεπαρουσιαστή που συνελήφθη ως δραπέτης!

 

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ο τραγουδιστής – δραπέτης

 

Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γιαλούρη, ο οποίος συνελήφθη το 1996 και οδηγήθηκε στις φυλακές της Αλικαρνασσού στην Κρήτη. Είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή για απάτες κατ’εξακολούθηση. Μάλιστα, για να αποσπά από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά υποδυόταν τον γιο γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

 

Το 2002, λοιπόν, έχοντας λάβει μια άδεια, λόγω καλής διαγωγής, αποφάσισε να μη γυρίσει πίσω ποτέ. Και από Κωνσταντίνος Γιαλούρης έγινε Κωνσταντίνος Δαναός…

 

 

Διαβάστε Επίσης  Γένοβα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση της γέφυρας

Η απόδραση και η νέα ζωή

 

Σύμφωνα και πάλι με το protothema.gr, μια ημέρα του 2002, ο Γιαλούρης βγήκε από την φυλακή νόμιμα, έχοντας πάρει την απόφαση να μην γυρίσει πίσω, αλλά να δραπετεύσει. Μόνο που η απόδραση αυτή δεν ήταν συνηθισμένη, αφού ο Κωσταντίνος Γιαλούρης δεν κρύφτηκε, απλά άρχισε να κυκλοφορεί ως Κωνσταντίνος Δαναός, ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που υιοθέτησε για την νέα του ζωή.

 

Έχοντας μια άνεση στην επικοινωνία, άρχισε να αναζητά ευκαιρίες για να κάνει καριέρα και να βγάλει χρήματα, υιοθετώντας σταδιακά διάφορους ρόλους, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Στην τηλεόραση μεγαλούργησε στο «Κρήτη TV» και στην εκπομπή «Χρώματα Ελλάδας» όπου έπαιρνε συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος από ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Διαβάστε Επίσης  Βιασμός στο Ζεφύρι: Εντοπίστηκε και η μητέρα της 22χρονης – Καταθέτει στις Αρχές

 

Όχι μόνο παρέμεινε ασύλληπτος δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, αλλά κατάφερε να στήσει μια υποτυπώδη καριέρα ως δημοσιογράφος, τραγουδιστής, μάνατζερ καλλιτεχνών, ακόμη και ως γιος της Κορίνας Τσοπέη! Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, και άλλοι που δεν ήξεραν φυσικά την αληθινή ιστορία του ψεύτικου δημοσιογράφου.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *