Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας ανέπαφο

Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας ανέπαφο

Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας ανέπαφο

Για να μην χρειάζεται να φρεσκάρετε συνέχεια το μακιγιάζ σας, ακολουθήστε τα παρακάτω tip.Δώστε λίγο χρόνο στο δέρμα πριν το μακιγιάζ, όχι πολύ, 10 λεπτά μόνο για να καθαρίσετε το πρόσωπο να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα και να περιμένετε να την απορροφήσει το δέρμα σας.


Δεν έχει σημασία λοιπόν αν λιώνει το μακιγιάζ. 
Βάλτε primer στα μάτια σου προτού απλώσετε τις σκιές γιατί τις κρατάει σταθερές, προτιμήστε τις αδιάβροχες μάσκαρα γιατί δεν έχουν βάση το νερό που κάνουν εύκολα λεκέδες στα μάτια και χρησιμοποιήστε primer και για το foundation.

Κραγιόν στο ποτήρι
Λατρεύετε το κραγιόν αλλά σας ενοχλεί όταν κάθεται στο ποτήρι; Προτού πιείτε μια γουλιά από το ποτό γλύψτε διακριτικά το σημείο από όπου θα πιείτε. Με αυτόν τον τρόπο το κραγιόν θα μείνει στη θέση του και το ποτήρι καθαρό.

Πασαλειμμένο eyeliner
Για να είναι το eyeliner σταθερό φροντίστε να απλώσετε πρώτα μια σκιά στο κινητό βλέφαρο, ας είναι και στο χρώμα του δέρματος. Αν επιλέξετε και αδιάβροχο eyeliner θα είναι ακόμα καλύτερα.

Γυαλιστερό μέτωπο
Για να αντιμετωπίσετε το γυαλιστερό πρόσωπο βάλτε πούδρα. Αν επιμένει το πρόβλημα, βάλτε κι άλλο. Αν ακόμα έχετε πρόβλημα ταμπονάρετε φίλτρα καφέ που είναι σούπερ απορροφητικά.

Ξηρά χείλη
Αν έχετε πρόβλημα με τα ξηρά χείλη και δεν βοηθάει μόνο το βάλσαμο χειλιών προτιμήστε τα κραγιόν σε κρεμώδη υφή που κολακεύουν περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα ομορφιάς για φυσικό botox!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *