Χανιά: Ο απατεώνας με την…. «μυζήθρα» που έχει ξεγελάσει δεκάδες πολίτες

Χανιά: Ο απατεώνας με την…. «μυζήθρα» που έχει ξεγελάσει δεκάδες πολίτες

Δεκάδες τα θύματά του – Δείτε τι σκαρφίστηκε για να βγάζει καλό μεροκάματο

Πρωί – πρωί έξω από κατάστημα στις Μουρνιές στα Χανιά, σταματά ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος από το οποίο κατεβαίνει ένας κύριος.

Μπαίνει στο κατάστημα και με ευγένεια αναφέρει στην υπάλληλο πως το αφεντικό της του είχε παραγγείλει 5 κιλά μυζήθρα.

Η υπάλληλος του απαντά να τη φέρει και αυτός πηγαίνει πάλι στο αυτοκίνητο και επιστρέφει με μια σακούλα την οποία την δίνει στην υπάλληλο λέγοντάς της πως η «μυζήθρα» κοστίζει 25 ευρώ.

Στο διάστημα που χρειάστηκε η υπάλληλος για να του φέρει τα χρήματα αυτός περίμενε με εμφανή ανυπομονησία κάνοντας και τον…..σταυρό του, ενώ μόλις πήρε τα χρήματα μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Βίντεο από το τελευταίο βράδυ της Ίριδας – Η Πισπιρίγκου παίζει με το βρέφος και καταγράφει τις στιγμές

Όταν όμως πήρε την σακούλα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης παραξενεμένος γιατί δεν θυμόταν να έχει παραγγείλει… μυζήθρα, έκπληκτος διαπίστωσε πως η «μυζήθρα» ήταν ένα άσπρο υλικό (αλεύρι ή στόκος ή κάτι ανάλογο) ανακατεμένο με νερό έτσι ώστε να μοιάζει εξωτερικά με..μυζήθρα!

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων όπου πήγε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και εκεί τον περίμενε δεύτερη έκπληξη καθώς έμαθε πως ο συγκεκριμένος έχει εξαπατήσει με το κόλπο της… μυζήθρας πολύ κόσμο, μόνο που ουδείς κάνει μήνυση καθώς το κόστος της μήνυσης είναι μεγαλύτερο από τα… 25 ευρώ που αποκομίζει ο απατεώνας.

Διαβάστε Επίσης  Σύγχρονο θαύμα: Ο Άγιος Νεκτάριος σώζει νεαρή κοπέλα

Όπως είπε στο Flashnews.gr o ιδιοκτήτης του καταστήματος, αφενός πρέπει να ενημερωθούν όλοι για την δράση του έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα και αφετέρου πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να έρθει αντιμέτωπος με τον Νόμο.

«Αφού εκμεταλλεύεται τον νόμο και είναι ασύμφορη για τα θύματά του η υποβολή μήνυσης, πρέπει ο νόμος να βρει τρόπο και να σταματήσει αυτή η ξέφρενη πορεία, που επαναλαμβάνω βρίσκει κάθε μέρα θύματα» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *