Η επιστροφή: Eπεισόδια 116-117 Β κύκλος

Η επιστροφή: Eπεισόδια 116-117 Β κύκλος

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Επεισόδιο 116

Ο Πέτρος σαστισμένος μπροστά στην αποκάλυψη της Ελπίδας ότι η Άννα κι ο σερβιτόρος που ψάχνουν, γνωρίζονταν, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την Άννα. Ο Ορέστης ανακαλύπτει τη συνεργασία της Αθήνας με το Ζερβό και γίνεται έξαλλος μαζί της, ενώ η ίδια η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με τα ψέματά της.

Ο Νίκος μαθαίνει από τον Χρήστο και τον Νικήτα ότι κάποιος είχε φυτέψει κοριό στην εταιρεία. Η Έλενα με τον Παύλο κάνουν μια προσπάθεια να κλείσουν τους παλιούς λογαριασμούς για χάρη της Δανάης, ενώ ο Πέτρος ανακαλύπτει στο δωμάτιο της Αθηνάς ένα αντικείμενο που ξέρει πολύ καλά σε ποια ανήκει!

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 43-44-45

Ο άνθρωπος που όλοι αναζητούν, ο Κώστας Βογιατζής εμφανίζεται ξανά, αποφασισμένος να τελειώσει τη «δουλειά» που άφησε στη μέση. Η Έλενα μπαίνει για μια ακόμα φορά στο στόχαστρό του!

Επεισόδιο 117

Ο Ορέστης γλιτώνει την Έλενα από τα χέρια του Βογιατζή που καταφέρνει να διαφύγει. Ο Λευτέρης διαπιστώνει ταραγμένος ότι ο Χάρης παρακολουθεί το σπίτι. Όταν όλοι μαθαίνουν πως ο Βογιατζής ξαναχτύπησε επικρατεί πανικός. Η Άννα ανακρίνεται από τον Γιάνναρη για την σχέση της με τον σερβιτόρο, ενώ η Βίκυ είναι έξαλλη μαζί του για την προσαγωγή που έκανε στην κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ορέστης στη φυλακή! Ο Ζερβός τον “τελειώνει”

Η Άννα αφήνεται προς το παρόν ελεύθερη, αλλά όλοι την αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Ο Χάρης μάλιστα φτάνει σε σημείο να συγκρουστεί ευθέως μαζί της. Η Αθηνά υποπτεύεται πως ο Ζερβός της κρύβει κάτι σημαντικό σε σχέση με την αδερφή της.

Κι ενώ ο Βογιατζής παραμένει άφαντος μετά την επίθεση, ο Γιάνναρης βρίσκεται μια ανάσα από την αποκάλυψη του Λευτέρη. Μόνο που λίγο αργότερα κάποιος κόβει τα φρένα της μηχανής του Χάρη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *