Έλα στη θέση μου: Όλα όσα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!

Έλα στη θέση μου: Όλα όσα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!

Ο Βλάσης δεν καταφέρνει να μάθει τι γράφει το περιβόητο γράμμα του Μίμη και όλες οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Η Ρενάτα, ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα ανακαλύπτουν το μυστικό του Αχιλλέα για το αιμάτωμα στο κεφάλι του.

Ο Δαμιανός αποφασίζει να πάρει τα λεφτά του Παναμά ως αντάλλαγμα για να ακυρώσει τις αγωγές, αλλά ο Αντρέας αποφασίζει να αποσύρει την πρότασή του.

Ένα νέο φλερτ μοιάζει να γεννιέται όταν η Ζέφη συναντά τον Zαχαρία. Η Ρενάτα κάνει προσπάθειες να πλησιάσει τον Αχιλλέα, την ίδια ώρα που η Φαίη ανακαλύπτει ότι ο Αντρέας… έπεσε θύμα απαγωγής!

Ο Αχιλλέας ζητά καταφύγιο στο σπίτι του Βλάση και της Μίκας, ενώ ο Βλάσης με τη σειρά του ζητά τη βοήθειά του Αχιλλέα σε ένα νέο σχέδιο για να παγιδέψει την Φαίη. Στο μεταξύ, η απαγωγή του Αντρέα βάζει σε υποψίες την Φαίη για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή, ενώ το γράμμα του Μίμη στη Μίκα συνεχίζει να ανάβει φωτιές.

Ο Ζούβας ξυπνά άρρωστος και στην έπαυλη Σοφοκλέους… «σημαίνει συναγερμός». Ο Ζαχαρίας ακονίζει τα όπλα του όταν αντιλαμβάνεται ότι έχει ανταγωνιστή για τα μάτια της Ζέφης… Τι θα γίνει όταν ο Αχιλλέας πάθει κρίση μπροστά στην Φαίη; Πώς θα αντιδράσει η Μίκα όταν ο Μίμης κάνει τη μεγάλη κίνηση και την φιλήσει;

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Ο Μίμης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μίκα και ο Αντρέας προσπαθεί να παγιδέψει την Φαίη ζητώντας λύτρα για την απαγωγή του. Η Ρενάτα στριμώχνει άγρια την Λατάνια προκειμένου να μάθει την αλήθεια για τις παγίδες του Αντρέα εις βάρος του Αχιλλέα, ενώ η ξαφνική αγάπη του Ζούβα προς την Ζέφη προβληματίζει την Σύλβια.

Θα καταφέρει η Ρενάτα να αποσπάσει την αλήθεια από την Λατάνια; Για πόσο ακόμα θα αντιστέκεται ο Βλάσης στο ερωτικό κάλεσμα της Φαίης; Τι θα δείξουν οι εξετάσεις για την κατάσταση της υγείας του Αχιλλέα;

Η Φαίη προσπαθεί να πείσει τον Βλάση για την αγάπη της γι’ αυτόν, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να πείσει την Μίκα πως το μεταξύ τους δεν είναι παρά μια δυνατή φιλία. Η Λατάνια αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο και δέχεται να βοηθήσει την Ρενάτα να βρει στοιχεία εναντίον του Αντρέα. Η κατάσταση του Αχιλλέα παραμένει σοβαρή, παρόλα αυτά εκείνος αποφασίζει να κάνει κάτι πολύ ριψοκίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός σήμερα: Ζέστη, συννεφιά και τοπικές βροχές

Η αστυνομία εμπλέκεται στην απαγωγή του Αντρέα, κάτι που τον αναγκάζει να επιστρέψει στο σπίτι του. Μια μυστήρια πρόσκληση σε δείπνο καταφτάνει για την Ρενάτα, την ώρα που η Σύλβια αρχίζει να δυσανασχετεί με το ξαφνικό δέσιμο του Ζούβα με την μαμά του. Τι θα γίνει όταν ο Αντρέας ζητήσει από την Φαίη να του πει τι ακριβώς έκανε όσο εκείνος έλειπε;

O Αχιλλέας και η Ρενάτα ζουν το βράδυ των ονείρων τους και όλα δείχνουν πως θα είναι και πάλι μαζί. Η Φαίη και ο Αντρέας παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μεταξύ τους, ενώ η Αιμιλία και ο Δαμιανός αποφασίζουν να τους επισκεφθούν για να δουν τι συμβαίνει με την απαγωγή.

Η Σύλβια είναι σε κρίση με την απότομη αλλαγή του Μάκη, ενώ η Ζέφη είναι σε δίλημμα ανάμεσα σε Ζαχαρία και Θοδωρή. Ο Λεωνίδας συγκρούεται με τον Θοδωρή για τον Μίμη, έχοντας μάθει για το φιλί που έδωσε στην Μίκα. Κι ενώ η Μίκα βρίσκει μηνύματα της Φαίης στον Βλάση, εκείνος φτάνει στο σπίτι και την βρίσκει μαζί με τον Μίμη. Θα καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες τους ή τα πράγματα θα εκτροχιαστούν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *