ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 213-214-215-216-217-218-219-220-221-222-223-224

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 213-214-215-216-217-218-219-220-221-222-223-224

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

Επεισόδιο 213

Ο Νικόλας δέχεται απειλές για να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση των όπλων και το μυαλό του πάει στον Τόνυ. Εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη, αλλά ο Νικόλας δεν πείθεται. Ο Τόνυ αναγκάζεται να ειδοποιήσει την Κασσάνδρα. Η Νικόλ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Μαργκώ για τις πιέσεις που δέχεται από τον Νικόλα, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος.

Η Άννα περνά δύσκολες ώρες στο πλάι του Θεοχάρη που παλεύει να ξεπεράσει το έμφραγμα. Αναζητά την στήριξη του Αλέξανδρου και του ζητά για μια ακόμη φορά συγνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος.

Η Βέρα προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά η Άννα είναι σίγουρη πως εκείνη κι ο Αλέξανδρος έχουν τελειώσει οριστικά. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στη σύλληψη του Ορφέα, αλλά καμία από τις παρακολουθήσεις των πιθανών συνενόχων του δεν έχει αποδώσει καρπούς. Η Όλγα προειδοποιεί τον Αλέξανδρο πως αν τραβήξει κι άλλο το σχοινί θα σπάσει και θα χάσει την Άννα για πάντα. Ο Νικόλας δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη…

Επεισόδιο 214

Ο Νικόλας θα κάνει μια μεγάλη κουβέντα με την Κασσάνδρα Γρίβα, που θα τον αφήσει κατάπληκτο σχετικά με τον ρόλο της στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς όπλων. Αντιλαμβάνεται πια ότι η κατάσταση αυτή είναι πιο περίπλοκη και πιο σκοτεινή απ΄ ότι περίμενε. Η πρόταση που θα του κάνει η Κασσάνδρα θα τον αφήσει άναυδο. Δίπλα στον Θεοχάρη που περνά δύσκολες στιγμές, εκτός από την Βέρα, βρίσκεται πια και η Άννα που είναι πλέον διαλυμένη από τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο.

Ο Ορφέας εξακολουθεί να κρύβεται και έχει αρχίσει πια να οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί στην Αίγινα, προκειμένου να σκοτώσει την Ελένη, ενώ στο στόχαστρό του είναι και ο Σωκράτης. Στο μεταξύ, η Τατιάνα καλεί τον Σωκράτη και προσπαθεί να μάθει αν ήξερε για το σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα.

Ο Σωκράτης τα αρνείται όλα. Ο σίριαλ κίλερ που στραγγαλίζει τις γυναίκες, αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα και η αποκάλυψη της ταυτότητάς του συγκλονίζει…

 

Επεισόδιο 215

Την ώρα που ο Σωκράτης πίνει για να ξεχάσει τη διπλή του ταυτότητα, ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από ένα γείτονα. Η Άννα διαλυμένη από την στάση του Αλέξανδρο, τον παρακαλάει καθημερινά να τα βρουν, αλλά εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Η υγεία του Θεοχάρη καλυτερεύει, αλλά δεν παίρνει ακόμα εξιτήριο.

Ο Ορφέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να παρακολουθεί την Χριστίνα και τον Αντώνη.

 

Η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του. Η Όλγα οργανώνει το νέο μαγαζί, αλλά μια ξαφνική αδιαθεσία της ανατρέπει τα σχέδια..

Επεισόδιο 216

Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ενθουσιασμένη όμως είναι και η Λήδα, που ανυπομονεί να αποκτήσει αδερφάκι! Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, το κλίμα είναι βαρύ για την Άννα, καθώς ο Αλέξανδρος επιμένει στον χωρισμό τους.

Ο Χάρης, στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την Ειρήνη, επιστρέφει στην Αφροδίτη, αλλά δεν βρίσκει τα πράγματα όπως τα περίμενε.

Η αστυνομία ερευνά το νέο έγκλημα του στραγγαλιστή, την ίδια ώρα που ο Σωκράτης δείχνει να συμβιβάζεται με τον άλλο του εαυτό.. Ο Σέκερης χάνει τον Μανταρίνη και καλεί την Αθηνά και την Ειρήνη να τον βοηθήσουν να τον βρει. Η Κασσάνδρα κάνει μια τελευταία συνάντηση – έκπληξη με τον Νικόλα. Ο Ορφέας πλησιάζει το επόμενό του θύμα…

 

 

Επεισόδιο 217

Η απόπειρα εναντίον του Σωκράτη λήγει άδοξα, καθώς ο Σωκράτης όχι μόνο καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά τραυματίζει και τον Ορφέα με το μαχαίρι.

Η Ειρήνη κρύβει τον Μανταρίνη στο σπίτι της κι αποφασίζει να εκδικηθεί τον Σέκερη για τη συμπεριφορά του απέναντί της. Ο Αλέξανδρος κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Άννα, ενώ εκείνη μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί πως τον έχασε οριστικά. Ο Θεοχάρης γυρίζει σπίτι, γεγονός που ανακουφίζει πολύ τον Μάριο.

Διαβάστε Επίσης  Το Τατουάζ: Επεισόδια 299 - 300 - 301 - 302, 2ος κύκλος (Τελευταία)

Ο Νικόλας επιστρέφει στην Αθήνα κι αποφασίζει να βοηθήσει την Αθηνά να εντοπίσουν τον Μανταρίνη. Ο Αντώνης ζητά κι άλλα λεφτά από τον Ορφέα για να συνεχίσει να τον βοηθάει κι εκείνος αναγκάζεται να τα δώσει, αφού μόνο με τον Αντώνη θα καταφέρει να πάει στην Αίγινα. Ο Τόνυ στριμώχνει την Άννα και την Αμαλία κι απαιτεί να μάθει που αλλού έχουν μιλήσει για το εμπόριο όπλων, ενώ την ίδια ώρα η Κασσάνδρα βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή…

Επεισόδιο 218

Η Αμαλία και η Άννα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Τόνυ με σκοπό να αποφύγουν τα αντίποινα του κυκλώματος όπλων. Η Αμαλία ξορκίζει την Άννα να μην ξαναμιλήσει γι’ αυτή την υπόθεση σε κανέναν. Ο Θεοχάρης πείθει τον Παύλο να τον επισκεφθεί στο Λονδίνο για να «ψήσει» τη Μάρθα και να της δείξει πως σοβαρολογεί με το θέμα του διαζυγίου. Παράλληλα οι δύο οικογένειες προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Άννα, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.

Η αστυνομία αναζητά παντού τον Ορφέα και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Στραγγαλιστή.

Η Όλγα κάνει καψόνια στον Στέφανο… Ο Νικόλας επαναφέρει το θέμα του γάμου, αλλά η Αθηνά δεν ακούει κουβέντα. Ο Ορφέας μαζί με τον Αντώνη ξεκινούν με νοικιασμένο φουσκωτό να πάνε στην Αίγινα… Στόχος του Ορφέα… η Ελένη…

 

 

Επεισόδιο 219

Ο Παύλος συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μάρθας δύσκολη και της ανακοινώνει πως θα πάει λίγες μέρες στο Λονδίνο να δει τον Θεοχάρη. Η Όλγα βρίσκει τον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο της μαγαζί και ο Μάνος ετοιμάζει τα συμβόλαια.

Η Άννα εξομολογείται στην Βέρα πως από τη στιγμή που έχασε τον Αλέξανδρο, σκέφτεται να πάει στην Αμερική να συνεχίσει τις σπουδές της στον χορό.

Η Λήδα συνεχίζει τα περίεργα νάζια και η Όλγα υποψιάζεται πως ζηλεύει το μωρό που έρχεται.

Η Αμαλία ενημερώνει την Άννα πως χάθηκε ο Μανταρίνης και η Άννα πέφτει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Ο Σωκράτης, με τον τρόπο του, ενημερώνει την αστυνομία για την φαρμακευτική κομπίνα του Ορφέα.

Η Αμαλία μιλά ανοιχτά για το εμπόριο όπλων στον Σέκερη, ενώ η Αθηνά τους επισκέπτεται με ένα απροσδόκητο δώρο. Ο Ορφέας φτάνει στην Αίγινα κι ετοιμάζεται να βάψει τα χέρια του με αίμα για άλλη μια φορά…

Επεισόδιο 220

 

Η αστυνομία θα παρέμβει αλλά ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να σκοτώσει την Ελένη. Η Κασσάνδρα κάνει κατά μέτωπο επίθεση στη Μαργκώ και την κατηγορεί για προχειροδουλειά στο εμπόριο των όπλων, γεγονός που εξοργίζει την Μαργκώ!

Ο Παύλος φτάνει στο Λονδίνο και σε συνεργασία με τον Θεοχάρη προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα σε Άννα και Αλέξανδρο. Η Μάρθα επιλέγει να μην τον ειδοποιήσει για την επίθεση κατά της Ελένης, μιας και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα από εκεί που είναι.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Όλγας συνεχίζεται και η Λήδα αρχίζει να γκρινιάζει γιατί νιώθει παραμελημένη. Ο Ορφέας πιέζει τη Χριστίνα να ξαναβρεθούν, αλλά εκείνη αρνείται.

Η Αμαλία αποφασίζει να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στον Σέκερη και τον Νικόλα και τον καλεί σε επίσημο δείπνο, ενώ η Τατιάνα αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και τηλεφωνεί στον Τόνυ…

 

 

Επεισόδιο 221

Η Τατιάνα ζητά άδεια από τον Σέκερη και ειδοποιεί τον Τόνυ ότι πρόκειται να πάει στο Λονδίνο για ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 253-254-255-256-257-258 Β ΚΥΚΛΟΣ

Στο μεταξύ ο Παύλος με τον Θεοχάρη στριμώχνουν όλο και πιο πολύ την Άννα προκειμένου να μάθουν τον λόγο του χωρισμού της με τον Αλέξανδρο, μέχρι που τελικά η Άννα ξεσπά εναντίον τους.

Η Μαργκώ έχει φτάσει στα όριά της με τη στάση της Κασσάνδρας απέναντί της και απειλεί μπροστά στον Τόνυ να την εξαφανίσει, χωρίς να ξέρει ακόμα ότι τα γεγονότα θα την προλάβουν. Κι ενώ ο Σωκράτης παλεύει με τους δαίμονές του, η αστυνομία προσπαθεί να βγάλει συμπέρασμα για το τελευταίο θύμα του στραγγαλισμού, αλλά τα στοιχεία που θα βρουν τους αποπροσανατολίζουν ακόμα πιο πολύ.

Η Ελένη, πιεσμένη από τις καταστάσεις και τον πανικό της να βρεθεί ξανά μπροστά στον Ορφέα, χωρίζει απ΄ τον Φίλιππο, ενώ η Λήδα στα Μετέωρα προσκολλάται όλο και πιο πολύ πάνω στην Όλγα εξαιτίας της ανασφάλειάς της για το μωρό που έρχεται. Μια δολοφονία-σοκ θα αλλάξει για πάντα τη ροή των γεγονότων και θα αναστατώσει το Λονδίνο…

Επεισόδιο 222

Ο τρόπος με τον οποίο χώρισε η Ελένη τον Φίλιππο, σοκάρει τον Αλέξανδρο και τη Μάρθα που την συμβουλεύουν να του ζητήσει συγνώμη. Τα νάζια της Λήδας συνεχίζονται και η Όλγα με τον Στέφανο της κάνουν όλα τα χατίρια, ενώ της ετοιμάζουν και μια έκπληξη. Η Χριστίνα αναγκάζεται να ενδώσει στους εκβιασμούς του Ορφέα και συναντιέται για ακόμη μια φορά μαζί του.

Η Αμαλία έχει παραμελήσει εντελώς τον εαυτό της, γεγονός που ανησυχεί τον Σέκερη. Η είδηση της δολοφονίας της Κασσάνδρας διαρρέει. Ο Τόνυ υποψιάζεται τη Μαργκώ και της το λέει, ενώ εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη.

Ο Νικόλας συνειδητοποιεί ότι έχασε τον πιο πολύτιμο σύμμαχό του και φεύγει για το Λονδίνο, ειδοποιώντας την Αθηνά ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο δείπνο με τον Σέκερη. Το μήνυμά του όμως δεν φτάνει ποτέ…

 

 

Επεισόδιο 223

Ο Παύλος παρασύρει τον Θεοχάρη σε ατασθαλίες και η Βέρα με την Άννα γίνονται έξαλλες. Η Μαργκώ ενημερώνεται πως το «Συμβούλιο» κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Κασσάνδρας, γιατί ανακάλυψε πως έπαιζε σε «διπλό ταμπλό». Η Άννα, εκνευρισμένη από τις πιέσεις του Θεοχάρη και του Παύλου που θέλουν να μάθουν γιατί χώρισε με τον Αλέξανδρο, αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Σωκράτης χάνει και πάλι τον έλεγχο, αλλά αυτή τη φορά κάνει το μοιραίο λάθος και η γυναίκα δεν πεθαίνει ακαριαία..

Την ίδια ώρα ο Ορφέας προσπαθεί να βγάλει πλαστό διαβατήριο για να φύγει από τη χώρα. Ο Νικόλας φτάνει στο Λονδίνο και συνεχίζει να ψάχνει για την υπόθεση με το παράνομο εμπόριο όπλων. Η Όλγα με τον Στέφανο ετοιμάζουν το πάρτι γενεθλίων της Λήδας, ενώ λίγο αργότερα φτάνουν εκεί ο Αλέξανδρος με την Ελένη. Η Όλγα, όμως, έχει ετοιμάσει ακόμα μια έκπληξη…

Επεισόδιο 224

Η Άννα και ο Αλέξανδρος συναντιούνται αναγκαστικά με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Λήδας και με την παρέμβαση της Όλγας υποχρεώνονται να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, γεγονός που φέρνει αμηχανία και στους δύο. Όμως η χαρά της Λήδας από την έκπληξη που της έχουν ετοιμάσει, υπερκαλύπτει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης με τον Παύλο αδημονούν να μάθουν τις εξελίξεις ανάμεσα στο ζευγάρι και σκαρφίζονται διάφορα κόλπα προκειμένου να πάρουν πληροφορίες…

Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι που κρύβεται ο Ορφέας, θα φουντώσει τη δολοφονική του μανία και ένας ακόμα άνθρωπος θα πέσει θύμα της προσπάθειάς του να μη συλληφθεί.

Το «Συμβούλιο», χρήζει τη Μαργκώ επικεφαλής προς μεγάλη της ικανοποίηση και πλέον όλη η υπόθεση της μεταφοράς όπλων βρίσκεται στα χέρια της, ενώ η Αθηνά και ο Χάρης ανησυχούν όλο και περισσότερο για τον Νικόλα που βρίσκεται στο Λονδίνο και προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία της Κασσάνδρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *