Το πρόβλημα υγείας της Τάμτα που μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή της στη Eurovision!

Το πρόβλημα υγείας της Τάμτα που μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή της στη Eurovision!

Στην Κύπρο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Τάμτα με αφορμή την παρουσίαση του τραγουδιού Replay, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση της αλλά και πως αντέδρασε όταν έμαθε πως θα εμφανιστεί πρώτη στη σκηνή του πρώτου ημιτελικού.

Διαβάστε Επίσης  «Τους συγκίνησε όλους»: Πλάνταξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε οικειοθελώς από την Φάρμα

«Προσπαθώ, κάνω τα πάντα, κάνω τις φυσιοθεραπείες μου, προσπαθώ να γίνω καλά και να τα δώσω όλα γιατί είναι κρίμα να μην με αφήσει η υγεία μου να κάνω αυτό που θέλω. Είμαι καλά, δεν έχω πόνο, έχουμε ένα μήνα απλά δεν μπορώ ακόμα να ανέβω στο τακούνι. Τώρα να πάω στην Eurovision χωρίς τακούνι δε λέει, θα δείξει.

Αλλιώς θα με δεχτείτε με χαμηλό. Ο θεός επιμένει να με κάνει πιο δυνατή και μου βάζει συνέχεια προκλήσεις. Θα αντέξω. Θέλει μία δύναμη να βγεις πρώτη και να ανοίξεις ένα τέτοιο διαγωνισμό. Είναι λίγο αγχωτικό αλλά μέσα μου, μου αρέσει και θέλει δύναμη.», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *