Λάθη στο μακιγιάζ που προσθέτουν χρόνια!

Λάθη στο μακιγιάζ που προσθέτουν χρόνια!

Λάθη στο μακιγιάζ που προσθέτουν χρόνια!

Μήπως βάφεσαι για να κρύψεις τις ατέλειες και τα σημάδια χρόνου, αλλά δυστυχώς καταφέρνεις να τα τονίζεις;

Δες λοιπόν ποια λάθη πρέπει να αποφεύγεις στο μακιγιάζ, για να δείχνεις πιο νέα και όμορφη.

1. Μία λάθος επιλογή στο make-up μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε και αντί να μας κρύψει τις ατέλειες, να μας τις τονίζει. Για παράδειγμα, αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα, πρέπει να βρεις ένα προϊόν που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και δεν «σπάει» ή δημιουργεί γραμμές.

2. Το πολύ ή κακής ποιότητας concealer στα μάτια, τα κάνει να δείχνουν κουρασμένα, με σακούλες, ενώ αλλοιώνει το φυσικό χρώμα του προσώπου τονίζοντας τις ατέλειες.

Διαβάστε Επίσης  Στη Μύκονο η φωτογράφιση της νέας συλλογής των Dolce & Gabbana

3. Τα σκούρα χρώματα έχουν την ιδιότητα να κάνουν τις επιφάνειες να δείχνουν μικρότερες και είναι καλύτερα να τα προτιμάς για την περιφέρεια και όχι για τα χείλη. Αντιθέτως, προτίμησε λαμπερά, ανοιχτά χρώματα που δημιουργούν την ψευδαίσθηση όγκου και χαρίζουν πιο νεανική εικόνα.

4. Όταν χρησιμοποιείς υπερβολική πούδρα, στεγνώνει πάνω στο πρόσωπο και τονίζει τις ρυτίδες και τις γραμμές του προσώπου. Αν δεν μπορείς να την αποφύγεις, προσπάθησε να ελέγξεις την ποσότητα και να την περιορίσεις στην περιοχή των ζυγωματικών και του μετώπου.

5. Το μολύβι χειλιών είναι ξεπερασμένο πλέον. Παρόλα αυτά, αν δεν μπορείς να το αποχωριστείς, προσπάθησε να μην έχει μεγάλη διαφορά με το κραγιόν και να μην ξεπερνά κατά πολύ τη φυσική γραμμή των χειλιών. Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι αστείο.

Διαβάστε Επίσης  Τα καλύτερα απολεπιστικά βρίσκονται στην κουζίνα σας

6. Η πολλή μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες τραβάει την προσοχή και κάνει τα μάτια να φαίνονται «πεσμένα». Επίσης τονίζει σακούλες και μαύρους κύκλους.

7. Ποτέ μα ποτέ δεν θα παραλείπετε το ρουζ πάνω από το make- up που τονίζει τα μάγουλα και δίνει αίσθηση ζωντάνιας και φρεσκάδας στο πρόσωπο. Διαφορετικά θα μοιάζετε χλωμή και άτονη.

8. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα των χειλιών χάνει την ελαστικότητά της και σχηματίζει λεπτές γραμμές. Για να φαίνονται τα χείλη σας νεανικά, είναι προτιμότερο να απλώνετε το κραγιόν με το δάχτυλο ή με ειδικό πινελάκι.

Πηγή: myfit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *