Πέτα τη φριτέζα: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Πέτα τη φριτέζα: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η κατάσταση με τις μηνύσεις και τις εξώσεις έχει φτάσει στο απροχώρητο και τα δύο μαγαζιά βρίσκονται σε πολεμική δίνη. Την κατάσταση αναλαμβάνουν να εκτονώσουν οι Λάκης, Σωκράτης και Φωτεινή οι οποίοι βάζουν τέλος στα «δικαστικά» αλλά όχι και στη διχοτόμηση.

Η Θάλεια βάζει σε σκέψεις το Φίλιππο με την διαρκώς επιθετική της συμπεριφορά στη «σχέση» του Μένιου.

Ο Λάκης μαθαίνει από το Σωκράτη την έκβαση της συνάντησης που είχε με τη Φωτεινή και δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί ή να λυπηθεί. Η πρώτη βραδιά της ανακωχής έρχεται και μαζί της ένας πελάτης υψηλού κύρους που αναστατώνει τον Αντρέα με την επιλογή του.

Διαβάστε Επίσης  My Style Rocks: Έξαλλοι Μαγγίρα – Κουδουνάρης! «Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να φύγει»!

Η Φωτεινή πιάνει τη Μαριέττα με τον Κίμωνα και το μάτι της «γυρίζει» επικίνδυνα. Παράλληλα, το ήδη «γυρισμένο» μάτι του Αντρέα δεν καλοβλέπει την πελατεία του Κίμωνα και καταφεύγει σε επιθετικό μάρκετινγκ για να κερδίσει τον ανταγωνισμό.

Η κιτς προσέγγιση που διαλέγει ο Αντρέας χαλάει την αισθητική του μαγαζιού του Κίμωνα και μεταμορφώνει το Λάκη στο θεό της θάλασσας με τις ευλογίες Ζαμπέλας και Αλέκου. Η Μαριέττα εκφράζει ανησυχίες για την αντίδραση της Φωτεινής και αποδεικνύεται σωστή. Η Φωτεινή σε μία στιγμή μεγάλης έντασης αφήνει το μαγαζί του Κίμωνα και κάνει την ιδανική επιλογή νέας εργασίας για να του σπάσει τα νεύρα.

Διαβάστε Επίσης  Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *