Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

To απόγευμα της Παρασκευής το τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca, διοργάνωσε μία ημερίδα με θέμα τα «Talent & reality shows.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση καλεσμένοι ήταν διάφοροι παίκτες που έχουμε δει να συμμετέχουν σε ριάλιτι ανάμεσά τους ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, η Άννα Τσακουρίδου από το GNTM και η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το Power of Love. Φυσικά από την εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Καινούργιου: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό!

 Γιώργος Αγγελόπουλος,Το αμφιθέατρο του Σάκη Καράγιωργα 2, όπου διοργανώθηκε η ημερίδα γέμισε ασφυκτικά από φοιτητές του τμήματος που ήθελαν να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει ο Ντάνος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την διασημότητά του μετά το Survivor, πως μπόρεσε να μην χάσει την προσωπικότητά του μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης ενώ αναφορά έκανε και στις ευκαιρίες που δίνει ένα ριάλιτι.

Διαβάστε Επίσης  Ν. Γερμανού: Σοκαρίστηκαν οι συνεργάτες της με την αποκάλυψη της σχέσης της με πασίγνωστο ηθοποιό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *