ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: «Η Μαρίνα είναι κόρη σου»! Ο Φώτης μένει εμβρόντητος…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: «Η Μαρίνα είναι κόρη σου»! Ο Φώτης μένει εμβρόντητος…

Συγκλονιστικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Τα μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στο φως και ανατρέπουν τα παντα.

*Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το TVΣίριαλ

Η Μάρθα ζει μια πραγματική κόλαση. Είναι η μόνη που γνωρίζει ότι ο Φώτης δεν είναι μόνος στον κόσμο και ότι το παιδί του, που ποτέ δεν είδε, είναι στη ζωή. Οσο κι αν αυτό την πονάει, γιατί θα χάσει την κόρη της, τελικά θα του πει τη μεγάλη αλήθεια.

Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που ζει με τους δαίμονές του. Εχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή του και σίγουρα το παρελθόν του δείχνει έναν άνθρωπο που έχει πολλά σκοτεινά σημεία. Ομως η αναζήτηση της κόρης τής Μαρίνας και η γνωριμία του με τη Μάρθα έχουν δώσει ένα άλλο νόημα στη ζωή του. Εχει βρει κατά έναν τρόπο μια οικογένεια, ανθρώπους να τον νοιάζονται και αυτό τον κάνει να νιώθει ωραία. Η σχέση του με τη Μάρθα περνάει σκαμπανεβάσματα, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι ήξερε εδώ και καιρό τα πραγματικά ονόματα των θετών γονιών της Ελπίδας και δεν τα είχε δώσει στη Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 169-170

Η Μάρθα θα του θυμώσει πολύ γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που θα του το συγχωρήσει εύκολα. Ομως οι δυο τους θα έρθουν και πάλι κοντά και η φιλική τους σχέση θα προχωρήσει. Ο ένας θα βρει στον άλλον την τρυφερή αγκαλιά που ζητούσε. Ωστόσο η Μάρθα νιώθει τύψεις για το μεγάλο μυστικό που ξέρει. Οτι η Μαρίνα είναι κόρη δική του και της Κάτιας.

Μετά την απώλεια της κόρης της, η γυναίκα έχει βάλει στην καρδιά της τη Μαρίνα. Είναι η κόρη της. Στην ψυχή της έχει πάρει πλήρως τη θέση της Νάντιας. Γι’ αυτό και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να την αποχωριστεί. Η στάση της Κάτιας και όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, της απαλύνουν τις τύψεις που έχει με αυτό το μεγάλο μυστικό. Θεωρεί ότι η Μαρίνα δεν της αξίζει να είναι κόρη της κι ας τη γέννησε.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνοµα:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10

Ο Φώτης όμως είναι άδικο να μη μάθει. Αν όμως μιλήσει σε εκείνον, ο ασκός του Αιόλου θα ανοίξει. Δεν θα υπάρχει γυρισμός. Η σκέψη και μόνο την κάνει να υποφέρει. Οσο της το επιτρέπουν οι συνθήκες, εκείνη θα κρατήσει το στόμα της κλειστό. Όμως κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πει αυτό που μόνο εκείνη ξέρει. Οσο οδυνηρό κι αν είναι. Κι επειδή είναι μια γυναίκα που έχει το αίσθημα του δικαίου θα κάνει αυτό που πρέπει κι ας την πονάει. «Φώτη, πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό. Η κόρη σου ζει», του λέει. «Τι εννοείς; Τι είναι αυτά που λες;», τη ρωτάει εκείνος σοκαρισμένος. «Η κόρη σου είναι η Μαρίνα», του ομολογεί η Μάρθα. Ο Φώτης μένει εμβρόντητος. Είναι πραγματικά συγκλονισμένος.

Αφήστε μια απάντηση