Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο «Σόι σου»

Τι θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο «Σόι σου»

«Ένοχο παρελθόν»

Όσο ο Βαγγελάκης μεγαλώνει, ο Διονύσης αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες. Τον κάνει μπάνιο, τον κοιμίζει, τον αλλάζει και είναι ο μόνος που καταφέρνει να τον ταΐσει τώρα που άρχισε να τρώει στερεές τροφές.

Η Αλίνα και η Χαρούλα τον θαυμάζουν που τα καταφέρνει τόσο καλά ενώ ο Βαγγέλης σχολιάζει ότι και τα δικά του παιδιά έτρωγαν καλύτερα με αυτόν από ό,τι με τη μητέρα τους.

Αυτό το σχόλιο, όμως, δεν πέφτει κάτω. Η Χαρούλα τού θυμίζει ότι εκείνος τα τάιζε σπάνια κι ότι δεν τα έχει πλύνει, δεν τα έχει αλλάξει και δεν τα έχει κοιμίσει ποτέ. Ο Βαγγέλης το παίρνει ως προσωπική επίθεση και ανταποδίδει.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Τα πράγματα φτάνουν σε τέτοιο σημείο που η Χαρούλα, μετά από σχεδόν μισό αιώνα γάμου, παίρνει τη βαλίτσα της, βγάζει τη βέρα της και εγκαταλείπει τον Βαγγέλη…

«Πόσο χαμηλά θα πέσεις;»

Σε περίπου έναν μήνα έχουμε Πάσχα και όλοι σκέφτονται πού θα ψήσουν τον οβελία. Ο Σάββας κι η Λυδία αποφάσισαν ότι φέτος θα πάνε στη Μεσσήνη, παρέα με τους Χαμπέους. Ο Άρης, όμως, ειδοποιεί τους Τριαντάφυλλους ότι θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα κι έτσι εκείνοι ζητάνε από τον Σάββα να έρθει, με τη Λυδία, στην Πορταριά για να γιορτάσει παρέα με τον ξενιτεμένο αδελφό του.

Διαβάστε Επίσης  «Το σόι σου» Επεισόδια 18-19-20-21 του 5ου κύκλου

Οι Χαμπέοι, βέβαια, περιμένουν για Πάσχα την επίσης ξενιτεμένη Μαρίζα και δεν δέχονται να αλλάξει το ζευγάρι την απόφασή του. Η ένταση ανάμεσα στα σόγια δεν αργεί να φουντώσει, για ακόμα μια φορά, και η λύση θα δοθεί μια μέρα με πολλή βροχή, πολλές αναποδιές και με τις συμπεθέρες να πέφτουν χαμηλά για να διεκδικήσουν τα παιδιά τους. Πολύ χαμηλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *