Στράτος Τζώρτζογλου: Τι λέει για την επιστροφή του στην τηλεόραση στη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”

Στράτος Τζώρτζογλου: Τι λέει για την επιστροφή του στην τηλεόραση στη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”

Έχοντας υπηρετήσει τον χώρο της υποκριτικής 32 ολόκληρα χρόνια και έπειτα από μακροχρόνια απουσία από την τηλεόραση, ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε φέτος μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Φέτος επιστρέψατε στην τηλεόραση έπειτα από σχεδόν 8 χρόνια, μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα»…

«Σε ελληνική σειρά έχω να παίξω από το 2002.Έκανα στην Κύπρο για τέσσερα χρόνια δύο καθημερινά σίριαλ, το «Σε φόντο κόκκινο» και το «Βαλς με 12 θεούς», Όμως, λόγω άλλων υποχρεώσεων που είχα, έπρεπε να βρίσκομαι στην Αμερική και αναγκάστηκα να λείψω πολλά χρόνια από την τηλεόραση, παρόλο που στην Ελλάδα συνέχιζα να παίζω θέατρο.

Ο κόσμος που δεν έχει τη δυνατότητα να σε δει στο θέατρο νιώθει ότι έχεις χαθεί αν δεν κάνεις τηλεόραση, παρόλο που μπορεί να δουλεύεις με μεγάλη επιτυχία σε κάποια θεατρική παράσταση. Επίσης, έκανα πολλές αμερικανικές ταινίες οπότε ήμουν σε συνεχή επαφή με το αντικείμενο του επαγγέλματος»

Διαβάστε Επίσης  Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

«Εκείνο που μπορεί να σου λείψει, όσον αφορά το κομμάτι της τηλεόρασης, είναι οι καλές συνεργασίες. Πέρα από το ό,τι θα βγάλεις κάποια χρήματα, γιατί κάποια εποχή ήταν πολλά τα λεφτά, ενώ τώρα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Το σημαντικό είναι να δουλεύουν όλα ρολόι.

Όταν κάναμε το «Σημάδι του έρωτα» με τη Βάνα Μπάρμπα, θέλαμε 11 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσουμε ένα ωριαίο επεισόδιο. Τώρα, ένα ωριαίο επεισόδιο γυρίζεται σε μία ημέρα. Φαντάζεσαι, λοιπόν, την πίεση που έχουν όλοι για να μπορέσει αυτό να έχει ποιότητα.

Ευτυχώς, στη συγκεκριμένη σειρά, υπάρχουν δύο πολύ ικανοί και έμπειροι σκηνοθέτες που ξέρουν τη δουλειά, έχουν μια πολύ καλή ομάδα τεχνικών που δουλεύουν όλοι 12 ώρες την ημέρα σε εξαντλητικούς ρυθμούς. Υπάρχουν πολύ καλοί ηθοποιοί και σεναριογράφοι.

Οπότε, τώρα, ξαναέρχεται η παλιά, καλή ελληνική μυθοπλασία. Όχι σε επίπεδο χρημάτων, αλλά σε επίπεδο συνεργατών και αποτελέσματος. Αξίζει ένα μπράβο σε όλους.

Από τον Σταύρο Καπελούζο, τον παραγωγό, μέχρι τον ΑΝΤ1, που επένδυσε σε μια σειρά με καταξιωμένους ηθοποιούς αλλά και με νέα πρόσωπα. Βέβαια, μπαίνουν και άλλοι ηθοποιοί ως ενέσεις, και αυτό είναι πάλι μαγκιά και των σκηνοθετών και των σεναριογράφων και του παραγωγού.

Αυτό ναι, μου έχει λείψει, γιατί είναι πολύ σπάνιο να συμβεί ακόμα και στις καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, να λειτουργούν όλα χωρίς γκρίνια, χωρίς θυμό, ό,τι πίεση και να υπάρχει να βγαίνουν όλα στην ώρα τους. Εργάζομαι 32 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και ποτέ δεν μου έλειψε το να είμαι απλώς στα πράγματα.

Πάντα ήμουν σε δουλειές που ήξερα ότι μπορώ να επενδύσω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου και να πιάσει τόπο. Ασχέτως επιτυχίας, αυτό δηλαδή που θεωρεί ο κόσμος επιτυχία. Πολλές φορές κάνεις μια επιτυχία και είναι τόσο άθλιες οι συνθήκες που το πληρώνεις πολύ ακριβά, με ψυχοφάρμακα», λέει στο περιοδικό Mytv ο ηθοποιός.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *