Ρευματοκλοπή-μαμούθ από σύζυγο βουλευτή της ΝΔ

Ρευματοκλοπή-μαμούθ από σύζυγο βουλευτή της ΝΔ

Ρευματοκλοπή-μαμούθ από σύζυγο βουλευτή της ΝΔ

Την ώρα που βοά ο τόπος για την υπόθεση Πολάκη ο οποίος στο κάτω-κάτω της γραφής έλαβε νομότυπο δάνειο και ως φαίνεται με νόμιμες διαδικασίες αλλά ελέγχεται πολιτικά ως προς την επιλογή του τρόπου και του χρόνου κατά τον οποίο το έλαβε, άλλο ένα σκάνδαλο έρχεται να καταδείξει την βαθιά ρυπαρότητα του πολιτικού συστήματος αλλά και την αντίληψη της πολιτικής ελίτ πως το κράτος και οι υπηρεσίες του αποτελούν φέουδο προς λεηλάτηση.

Διαβάστε Επίσης  Το ξέσπασμα της μάνας Κατσίφα: Δώστε μου το παιδί μου να το θάψω

Σύζυγος βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γόνος παλιάς οικογένειας των Θηβών, με έντονη επιχειρηματική και πολιτική δραστηριότητα στην Βοιωτία και τον Πειραιά πιάστηκε στα πράσα να κλέβει κατ’ εξακολούθηση την ΔΕΗ. Να κάνει δηλαδή ρευματοκλοπή ύψους 150.000 ευρώ την ώρα που ακόμη και σήμερα, μετά από 10 χρόνια κρίσης, υπάρχουν νοικοκυριά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ρεύμα.

Πρόκειται για την κυρία Γαρουφαλλιά Μίχα Κουτσούμπα, η οποία συμμετέχει στην εταιρεία Intertrade ΑΕΒΕ, μία εταιρεία επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, η οποία διαθέτει και παντοπωλείο.

Διαβάστε Επίσης  Στο νοσοκομείο ο Εφραίμ μετά από έμφραγμα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *