Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τα τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τα τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

 

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

 

Ο καλλιτέχνης ήταν μόλις 33 ετών και ακόμη και σήμερα συγκινεί τους πάντες με τα τραγούδια του χωρίς οι αγαπημένοι του άνθρωποι και οι θαυμαστές του να έχουν ξεπεράσει το χαμό του.

 

Με αφορμή το μνημόσυνο των τριών ετών, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Η είσοδος της Δαλάκα στο παιχνίδι, ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης;

 

«3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή… Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι’ αυτό θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!! Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!!Σ´αγαπαω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Σπανουδάκης: To «θρίλερ» με την άγνωστη «κόρη» του - Εκδικάζεται αύριο η υπόθεση

 

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *