Καμμένος σε Κοτζιά: Θα σε τελειώσω

Καμμένος σε Κοτζιά: Θα σε τελειώσω

Καμμένος σε Κοτζιά: Θα σε τελειώσω

Δύο από τα μηνύματα που έλαβε στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο, περιλαμβάνει στην αναφορά του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Νίκος Κοτζιάς.

Όπως αναφέρει ο πρώην ΥΠΕΞ στην σχετική αναφορά του, έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, σειρά από «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο», όπως τα ακόλουθα:

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο:

«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους:

Διαβάστε Επίσης  Η ευχή του Ιησού για τους κεκοιμημένους...

«Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης

Διαβάστε Επίσης  Άνθρωποι σε φτηνές θέσεις

Μάλιστα, ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ άλλων, ζητεί την προστασία της δικαιοσύνης υποστηρίζοντας: «Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει. Θα ήθελα δε να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε μένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία.

Μια στοχοποίηση που για κάποιον ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το «ανεξήγητο μένος».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *