Κατερίνα Καινούργιου: «Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα δεν θα έβαζα ποτέ στήθος…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα δεν θα έβαζα ποτέ στήθος…»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κόνι Μεταξά. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως θέλει να προβεί σε αφαίρεση των ενθεμάτων, που έχει βάλει στο στήθος.

Με αφορμή αυτήν τη συνέντευξη, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Ευτυχείτε, έκανε μία δημόσια εξομολόγηση για την πλαστική που έκανε στο στήθος.

Διαβάστε Επίσης  Πήλιο: To βουνό των βοτάνων‎ – Το ελληνικό βουνό με τα περισσότερα βότανα στον κόσμο! (περίπου 3.000)

«Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας συμβουλή στα νέα κορίτσια για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Διαβάστε Επίσης  «Μπλοκάρει» το WhatsApp την επόμενη εβδομάδα για εκατομμύρια χρήστες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *