Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Τραγικός Επίλογος στην αναμέτρηση Λευτέρη – Ορέστη

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.fiftififti.eu

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Τραγικός Επίλογος στην αναμέτρηση Λευτέρη – Ορέστη

Δραματικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στη σειρά Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την κόντρα Λευτέρη – Ορέστη να κορυφώνεται μέχρι να φτάσουμε στο συγκλονιστικό φινάλε που δεν αργεί.

Ο δαιμόνιος δικηγόρος αφού βγάζει πρώτα από τη μέση το Στάθη προσπαθεί να τελειώσει τους λογαριασμούς του με τον Ορέστη μέσω του αστυνόμου Ζερβού. Ο Λευτέρης κάνει ότι μπορεί ώστε οι υποψίες να πέσουν πάνω στον Ορέστη και ο μέχρι πρότινος σύμμαχός του Ζερβός να θελήσει να εκδικηθεί το χαμό του γιου του.

Πράγματι έτσι θα γίνει καθώς ο Ζερβός στοχοποιεί τον Ορέστη και είναι έτοιμος να εξοντώσει τον Κορωναίο.

Ο Ζερβός είναι σίγουρος πως πίσω από τη δολοφονία του γιου του κρύβεται ο Ορέστης και είναι έτοιμος να εκδικηθεί. Ό επιχειρηματίας, όμως κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τον πείσει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του, ενώ η Βίκυ συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος. Έτσι, όταν την καλούν από την Αστυνομία, ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει λεπτό μόνη της.

Από την άλλη, ο Νίκος μαζί με τον Χρήστο έχουν βάσιμες υποψίες πως ο Λευτέρης είναι ο συνεργός του Δημαρά και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 104-105-106-107 Β κύκλος

Την επόμενη μέρα, όμως, ο Πέτρος επιβεβαιώνει τη συγγένεια του Λευτέρη με την ‘Ολγα και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία, ώστε ο εισαγγελέας να διατάξει τη σύλληψη του δικηγόρου, καθώς πλέον είναι ξεκάθαρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την οικογένεια Κορωναίου πριν από 20 χρόνια.

Η Έλενα μαθαίνει πως ο συνεργός του Δημαρά είναι ο Λευτέρης και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς συνειδητοποιεί πόσο κοντά της είχε τον πραγματικό της εχθρό τόσα χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος έχει να δώσει σημεία ζωής αρκετές ώρες και η εξαφάνιση του έχει αρχίσει να ανησυχεί τον Νίκο και την Άννα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Λευτέρη καθώς η Αστυνομία είναι πλέον στο κατόπι του.

Η Βίκυ παραδέχεται μπροστά σε όλους την ενοχή του Λευτέρη και π Άννα σοκαρισμένη μαθαίνει για τα φριχτά εγκλήματα του πατέρα της.

Παράλληλα, όλοι επιβεβαιώνονται ότι ο δικηγόρος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Χρήστου και τρελαίνονται από την αγωνία τους για το τι μπορεί να έχει συμβεί στον νεαρό. Ο χρόνος είναι πλέον εχθρός τους για να καταφέρουν να τον εντοπίσουν πριν ο Λευτέρης κάνει πράξη όσα έχει στο μυαλό του.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Eπεισόδια 68-69-70-71

Ο τελευταίος, όμως, αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί και χρησιμοποιώντας τον Χρήστο ως ασπίδα προσπαθεί να το σκάσει εύκολα απ’ τη χώρα. Ωστόσο, έχει ακόμη μία εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει πριν εξαφανιστεί. Αυτή δεν είναι άλλη από το να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Ορέστη και να τον σκοτώσει.

Αυτό θα επιχειρήσει να το καταφέρει μέσω του αστυνόμου Ζερβού…όμως ο Παύλος καταφέρνει να σώσει τον Ορέστη απ’ το μίσος του Ζερβού και τους αποκαλύπτει τον αληθινό ένοχο… τον Λευτέρη!

Την ίδια ώρα τα σχέδια του Λευτέρη να το σκάσει απ’ την χώρα ναυαγούν και η αστυνομία ετοιμάζεται να τον συλλάβει!

Η ζωή του Χρήστου συνεχίζει να κρέμεται από μια κλωστή και η Άννα με τον Πέτρο δίνουν μάχη με το χρόνο. Ο Λευτέρης αποφασίζει να κλείσει οριστικά αυτήν την ιστορία και να απονείμει δικαιοσύνη, όπως γνωρίζει εκείνος… με αίμα!

Καταφέρνει να εγκλωβίσει τον Ορέστη, την Δανάη, τον Νίκο, τον Χάρη και τον Παύλο στο σημείο που ξεκίνησαν όλα!

Η τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι πλέον γεγονός. Θα πάρει όμως ο καθένας αυτό που του αξίζει;

Ο επίλογος της αναμέτρησης των δύο αντρών θα είναι τραγικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *