Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου!

Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου!Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο δημιουργός των επιτυχιών Λευτέρης Χαρίτος.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης της όμως ο Λευτέρης Χαρίτος δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί σε αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής τους!

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε ευτυχίας.

Πριν από μερικές ώρες η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους φίλους της που την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο.

Διαβάστε Επίσης  Ανατροπή και… γάμος. Παντρεύονται Κικίλιας – Μπαλατσινού

H Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν μαζί εδώ και παραπάνω από 14 χρόνια και για πολύ καιρό κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι που ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την αγαπημένη του.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σύντροφός μου, μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δεν βαριέται να ακούει τα δικά μου», έχει πει η ηθοποιός παλιότερα.

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2019

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για τον χωρισμό ήρθε από κοινού, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που η μακροχρόνια σχέση τους έφτασε στο τέλος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Χαρίτος έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *