ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Φώτης βρίσκει την κόρη της Μαρίνας

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.fiftififti.eu

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Φώτης βρίσκει την κόρη της Μαρίνας

H παρέμβαση της Κάτιας αποτρέπει τον Φώτη από το να βοηθήσει τη Μαρίνα στην αναζήτηση του παιδιού της. Η υποχώρησή του θα σημάνει νέα αγωνία για τη Μαρίνα που πιέζεται και από τον Μιχάλη, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Ο Φώτης χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του στην παρανομία για να μάθει τι έχει συμβεί με την παράνομη υιοθεσία, αλλά αρχικά θα παίξει το παιχνίδι της Κάτιας και θα αποπροσανατολίσει την κοπέλα

Αρχικά επισκέπτεται τη Μαρίνα για να της δώσει έναν φάκελο με κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την Ελπίδα…

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει να βρει τη θετή μητέρα της Ελπίδας – σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε από τον Φώτη – και σκέφτεται πώς θα την αντιμετωπίσει.

Ο Φώτης νοιώθει τύψεις που έπαιξε το παιχνίδι της Κάτιας και προσπαθεί μάταια να την πείσει να βοηθήσει την Μαρίνα, αντί να την αποπροσανατολίζει. Αποφασίζει να παραμείνει κι άλλο στην Αθήνα για να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια εκδικείται στον Κωστή: «Τσακίστε τον»

Στη συνέχεια ζητάει από τον σύνδεσμο των παράνομων υιοθεσιών να του πει ό,τι ξέρει για την Κάτια. Εν τω μεταξύ αυτή ανακαλύπτει ότι ο Φώτης δεν έχει φύγει από την Αθήνα και καταστρώνει σχέδιο για να απαλλαγεί από αυτόν.

Η Κάτια ζητάει από τον Αντρέα να μάθει περισσότερα για τον Φώτη κι αυτός την ενημερώνει για τις παράνομες δραστηριότητές του. Η Κάτια βρίσκει δουλειά στον Αντρέα και η Ρένα γίνεται έξαλλη μ’ αυτή την εξέλιξη.

Ο Φώτης στο μεταξύ έχει μάθει τι έχει συμβεί με τη Ελπίδα και βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα, για το αν θα πρέπει να δώσει στην Μαρίνα τα πραγματικά στοιχεία του ζευγαριού που έχει υιοθετήσει το κοριτσάκι.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η αποκάλυψη για το εξώγαμο του Μιχάλη! Η Ιωάννα τον χωρίζει από τη Μαρίνα

Η Κάτια για να ξεφορτωθεί το Φώτη , τον καταγγέλλει στην αστυνομία, αλλά αυτός βρίσκει καταφύγιο στο εξοχικό σπίτι της Μάρθας για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όταν επιστρέφει στην Αθήνα, έχει μια έντονη συνάντηση με την Κάτια.

Η Ρένα γνωρίζει μέσω του Σταύρου τη μικρή Ελπίδα, ενώ καυγαδίζει με τον Αντρέα, όταν μαθαίνει ότι εξαιτίας του παραλίγο να συλληφθεί ο Φώτης. Τον κατηγορεί ότι ενεργεί για λογαριασμό της Κάτιας και η σύγκρουσή τους κορυφώνεται.

Η Κάτια με τον Φώτη συγκρούονται άσχημα για το θέμα της παράνομης υιοθεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *