ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Ρένα γνωρίζει την Ελπίδα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Ρένα γνωρίζει την Ελπίδα

Συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω.

H επιστροφή του Φώτη στη ζωή της Κάτιας έχει φέρνει ξανά στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν και την έχει οδηγήσει για άλλη μια φορά στο να ζητήσει την βοήθεια και την στήριξη του Αντρέα.

Το σκοτεινό παρελθόν έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται καταλυτικά και να αποκαλύπτει τη δύναμή του όταν ο Φώτης εκτός από την Κάτια συναντά και τη Μαρίνα…

Ο δικηγόρος της Μάρθας στο εξωτερικό έχει βρει μια γυναίκα που ζει στην Ολλανδία και έχει το ίδιο όνομα μ΄ αυτή που υιοθέτησε την μικρή Ελπίδα. Η Μαρίνα δεν ξέρει ακόμα πως η γυναίκα που έχει το παιδί της βρίσκεται στην πραγματικότητα ανάμεσά τους…

Ο Φώτης της υπόσχεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει να βρει την κόρη της.

Στο μεταξύ η Κάτια ζητάει από τον Κωστή να μην κάνει κάτι που θα πληγώσει την Έλλη.

Η Λίλιαν βρίσκεται ξανά με τον Κωστή, ο οποίος όμως, μετά την κουβέντα του με την Κάτια της ζητάει να μη συνεχίσουν να βλέπονται.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Φώτης δολοφόνος! Η Κλειώ αναγνωρίζει τον άνθρωπο που σκότωσε τη μάνα της

Ο Φώτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει σημαντικές λεπτομέρειες για την παράνομη υιοθεσία της Ελπίδας, αλλά θα έχει και μια αναπάντεχη συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει να βρει τη θετή μητέρα της Ελπίδας – σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε από τον Φώτη – και σκέφτεται πώς θα την αντιμετωπίσει.

Ο Φώτης νοιώθει τύψεις που έπαιξε το παιχνίδι της Κάτιας και προσπαθεί μάταια να την πείσει να βοηθήσει την Μαρίνα, αντί να την αποπροσανατολίζει. Αποφασίζει να παραμείνει κι άλλο στην Αθήνα για να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση.

Ο Φώτης ζητάει από τον σύνδεσμο των παράνομων υιοθεσιών να του πει ό,τι ξέρει για την Κάτια. Η Μαρίνα πηγαίνει στην Κόρινθο να βρει τη γυναίκα που υιοθέτησε την Ελπίδα, όμως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη…

Η Λίλιαν αποκαλύπτει στον Κωστή ότι αποφάσισαν με τον άντρα της να δώσουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία κι ότι είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται

Ο Μιχάλης και η Μαρίνα ετοιμάζουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους ενώ ο Σταύρος ζητάει από την Λίλιαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και η Μάρθα μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Τρόμος για την Κάτια! Ο Φώτης επιστρέφει στη ζωή της

Ο Σταύρος, όμως, εκτός από άντρας της Λίλιαν είναι και γιατρός της Ρένας και μάλιστα την ενθαρρύνει να δοκιμάσει μια μελλοντική εγκυμοσύνη.

Η Κάτια ανακαλύπτει ότι ο Φώτης δεν έχει φύγει από την Αθήνα και καταστρώνει σχέδιο για να απαλλαγεί από αυτόν.

Η Κάτια ζητάει από τον Αντρέα να μάθει περισσότερα για τον Φώτη κι αυτός την ενημερώνει για τις παράνομες δραστηριότητές του. Η Κάτια βρίσκει δουλειά στον Αντρέα και η Ρένα γίνεται έξαλλη μ’ αυτή την εξέλιξη.

Στο μεταξύ ο Φώτης βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα, για το αν θα πρέπει να δώσει στην Μαρίνα τα πραγματικά στοιχεία του ζευγαριού που έχει υιοθετήσει την Ελπίδα.

Ο Φώτης στη συνέχεια μαθαίνει ότι τον ψάχνει η αστυνομία. Με τη βοήθεια της Μάρθας κρύβεται στο εξοχικό της για να αποφύγει τη σύλληψη. Όταν επιστρέφει στην Αθήνα, έχει μια έντονη συνάντηση με την Κάτια.

Την επόμενη μέρα η Ρένα γνωρίζει μέσω του Σταύρου τη μικρή Ελπίδα, ενώ καυγαδίζει με τον Αντρέα, όταν μαθαίνει ότι εξαιτίας του παραλίγο να συλληφθεί ο Φώτης. Τον κατηγορεί ότι ενεργεί για λογαριασμό της Κάτιας και η σύγκρουσή τους κορυφώνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *