Λάρισα: Αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο – Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες

Λάρισα.fiftififti.eu

Λάρισα: Αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο – Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την 8η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός 31χρονου ο οποίος εξαφανίστηκε τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή των Γόννων.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε μεγαλύτερη ακτίνα στην περιοχή του Πηνειού ποταμού, από τον Παραπόταμο μέχρι και τα Τέμπη, καθώς, σύμφωνα με τις ενδείξεις, το αυτοκίνητο του 31χρονου είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα στη γέφυρα που ενώνει τον Παραπόταμο με τους Γόννους.

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή (27/11) - Τα ωράρια λειτουργίας

Ο διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού, αντιπύραρχος Κώστας Ασαλουμίδης, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιχείρησης σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι έρευνες συνεχίζονται καλύπτοντας απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων στην ευρύτερη παραποτάμια περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν τουλάχιστον 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε οχήματα, αλλά και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ

 

Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι αυτή την ώρα υπάρχουν δυσκολίες στις έρευνες, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά δυσπρόσιτα σημεία από τη μεγάλη ποσότητα λάσπης που δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση.

Διαβάστε Επίσης  Πήγε στον τάφο του παππού του αλλά τον είχε πουλήσει η Εκκλησία

Στην επιχείρηση συμμετέχουν τουλάχιστον 18 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε οχήματα, αλλά και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ. Πεζοπόρα τμήματα «χτενίζουν» την παραποτάμια περιοχή, ενώ η ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ επιχειρεί με βάρκα εντός του ποταμού για τον εντοπισμό του 31χρονου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *