Δεν ξεχνούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Σαν σήμερα εξαφανίστηκε

 Βαγγέλης Γιακουμάκης .fiftififti.eu

Δεν ξεχνούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Σαν σήμερα εξαφανίστηκε

Άσχημες μνήμες ξυπνούν σήμερα στα Γιάννενα, καθώς ξημέρωσε η επέτειος της μέρας που εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από την Γαλακτοκομική Σχολή, όπου φοιτούσε.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2015 όταν ο Βαγγέλης έφυγε από τη σχολή του και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του, κινητοποιώντας τις αρχές, αλλά και απλούς πολίτες που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον βρουν.

Η οικογένειά του επί 37 ολόκληρες μέρες ανέβαινε έναν Γολγοθά, αγωνιώντας για την τύχη του νεαρού σπουδαστή.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Όλες αυτές τις μέρες των απεγνωσμένων αναζητήσεων στο φως της δημοσιότητας ήρθαν συγκλονιστικά στοιχεία για το απίστευτο bullying που είχε δεχθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από συμφοιτητές του στη σχολή.

Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα. Πέντε συμφοιτητές του τον χτυπούσαν, τον υπέβαλαν σε απάνθρωπα βασανιστήρια και τον είχαν καταδικάσει σε μια καθημερινή κόλαση.

Το πρωί της 15ης Μαρτίου γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Ο Βαγγέλης εντοπίστηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από τη Γαλακτοκομική Σχολή με τις αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι

Σήμερα, οι άνθρωποι που δεν ξεχνούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη πήγαν στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός, και άφησαν ένα κεράκι, μια φωτογραφία κι ένα λουλούδι στη μνήμη του.

Η δίκη για τον θάνατό του συνεχίζεται με τους γονείς του να περιμένουν τη δικαίωση του παιδιού τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *