ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Γυναίκα αράχνη στη ζωή του Κωστή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Γυναίκα αράχνη στη ζωή του Κωστή

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε τον Κωστή να ασφυκτιά στο σπίτι των Μακρήδων που τον έχει υποχρεώσει η Έλλη να μένει , εκβιάζοντάς τον για τη Μαρίνα. Έτσι για να βρει διέξοδο θα πέσει στα δίχτυα μιας γυναίκας αράχνης.

Η συμβίωση του Κωστή με τη Έλλη είναι πολύ δύσκολη, καθώς η Έλλη θέλει συνέχεια να τον ελέγχει.

Ο Κωστής, γνωρίζει σε μια βραδινή του έξοδο μια γυναίκα, τη Λίλιαν, με την οποία η βραδιά εξελίσσεται απρόβλεπτα.

Στη συνέχεια ο Κωστής βρίσκεται ξανά με την Λίλιαν, αλλά εκείνη του ζητάει να μην ξανασυναντηθούν.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια αργοπεθαίνει!

Την άλλη μέρα ο Κωστής εξομολογείται στη Ρία ότι το παιδί του με την Μαρίνα ζει. Η Ρία νοιώθει κι αυτή υπεύθυνη και θέλει να τον βοηθήσει.

Λίγο αργότερα, ο Κωστής συναντάει τη Λίλιαν στο μπαρ, όπου εκείνη του επιστρέφει τη βέρα του που ξέχασε όταν πέρασε τη νύχτα μαζί της.

O Κωστής συναντάει ξανά την Λίλιαν και καταλήγουν να περάσουν μαζί το βράδυ. Η Έλλη θορυβείται που ο Κωστής γυρίζει συνέχεια αργά και ανακοινώνει στην Κάτια πως θα τον παρακολουθήσει, καθώς είναι σίγουρη πως βρίσκεται με την Μαρίνα. Η Κάτια την πείθει να μην κάνει κάτι αυτή και ακολουθεί η ίδια τον Κωστή.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 61-62-63-64-65

Μόλις η Κάτια καταλάβει ποια είναι η γυναίκα που βλέπει ο Κωστής θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τη ζωή τους.

Έτσι η Κάτια πιάνει τον Κωστή και του ζητάει να μην κάνει κάτι που θα πληγώσει την Έλλη.

Η Λίλιαν βρίσκεται ξανά με τον Κωστή, ο οποίος όμως, μετά την κουβέντα του με την Κάτια της ζητάει να μη συνεχίσουν να βλέπονται.

Μετά όμως από λίγες μέρες η Έλλη ζητάει από τον Κωστή να πάνε σε ένα μπαρ. Καθώς φτάνουν, ο Κωστής με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι η Έλλη τον οδηγεί στο μπαρ που συναντά κρυφά τη Λίλιαν…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *