Η Μέγκαν Μαρκλ στην πιο χολιγουντιανή εμφάνισή της ever -Από την κορυφή ως τα νύχια με παγιέτες (εικόνες)

Μέγκαν Μαρκλ

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να πήρε θετικές κριτικές για το φόρεμα από τα H&M που φόρεσε το πρωί της Τετάρτης σε επίσκεψή της σε κέντρο περίθαλψης ζώων, την ώρα που η Κέιτ Μίντλετονέκανε για ακόμη μία φορά μία φτωχή εμφάνιση, ωστόσο η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται πως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος της βραδιάς.

Φορώντας την πιο αστραφτερή τουαλέτα που έχει φορέσει ποτέ Δούκισσα, καθώς ήταν όλο κεντημένη με πούλιες, η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση όταν το βράδυ της Πέμπτης παρευρέθηκε μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι σε φιλανθρωπική παράσταση στο Royal Albert Hall.

Μέγκαν Μαρκλ

Συγκεκριμένα, η έξι μηνών έγκυος Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στην φιλανθρωπική παράσταση φορώντας μία αστραφτερή τουαλέτα δια χειρός Ρολάντ Μουρέτ, αξίας 3.400 χιλιάδων και παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό του την πρεμιέρα του Cirque du Soleil’s Totem.

Διαβάστε Επίσης  Eλένη Φουρέιρα: Αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που άκουσε που τη στενοχώρησε πολύ!

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να κάνει μία επίσημη εμφάνιση με τα όλα της, καθώς πέρα από το μπλε αστραφτερό φόρεμα υπερπαραγωγή, η Δούκισσα έκανε ένα έντονο μακιγιάζ βάφοντας και τα μάτια της έντονα, αλλά δίνοντας λάμψη και στα χείλια της κάτι που δεν συνηθίζει πάντα και έπιασε τα μαλλιά της ένα σικ σινιόν.

Μέγκαν Μαρκλ

Μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ δεν φόρεσε αυτή την φορά γόβες, ως συνήθως, αλλά είπε «ναι» σε ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν μπόρεσαν βέβαια να μην αναγνωρίσουν ένα από τα κοσμήματα που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά φορώντας ένα βραχιόλι της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Διαβάστε Επίσης  Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας-Τα νεότερα με την υγεία του

Δεν είναι η πρώτη φορά αυτές τις μέρες που το «όνομα» της Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει δίπλα σε αυτό της Νταϊάνα, καθώς την Τρίτη η Δούκισσα του Σάσεξ είχε κάνει μία εμφάνιση που θύμιζε πολύ αυτές που έκανε η Lady D.

Μέγκαν Μαρκλ

Τέλος το τσαντάκι της είχε την υπογραφή του οίκου Givenchy.

Το ζευγάρι το οποίο ήταν συνέχεια μαζί συναντήθηκε και μίλησε με εκπροσώπους της φιλανθρωπίας του Cirque du Soleil, συμπεριλαμβανομένου των εκτελεστών της, πριν ξεκινήσει η παράσταση.

Να σημειωθεί πως η παράσταση διοργανώθηκε για να βοηθήσει τη φιλανθρωπία του πρίγκιπα Χάρι με όνομα Sentebale, η οποία στηρίζει τα παιδιά και τους νέους που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV στη νότια Αφρική.

 

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *