Έγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος κατηγορείται ότι βίασε ξανά μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος κατηγορείται ότι βίασε ξανά μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται έπειτα από τη σύλληψη ενός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου, καθώς από τις καταγγελίες και τις καταθέσεις, προέκυψε ότι βίασαν από κοινού 19χρονη κοπέλα, με ειδικές ανάγκες, στην περιοχή του Ενυδρείου μαζί με τον 19χρονο Αλβανό που βρίσκεται προφυλακισμένος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

 

Η υπόθεση που ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία, λαμβάνει ραγδαία εξέλιξη, αφού ο βιασμός αυτός σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε Επίσης  Παγκόσμια ανησυχία για τη Νιγηρία: Άγνωστη ασθένεια έχει σκοτώσει τουλάχιστον 57 ανθρώπους

 

Στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν ήδη τον 23χρονο Ρομά ο οποίος ομολόγησε και ο οποίος μεταφέρεται ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, αναφέρει η rodiaki.gr.

 

H ανακοίνωση της αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

 

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός: Ο δείκτης που θα κρίνει την επαναφορά μέτρων – Γιατί θα αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα

 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

 

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

 

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *