Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Άνθιμο Ανανιάδη! Του είχαν στήσει ενέδρα!

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Άνθιμο Ανανιάδη! Του είχαν στήσει ενέδρα!

Ο Άνθιμος Ανανιάδης δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους χθες το βράδυ, κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή.

Ο ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του γύρω στις 23.00΄. Το σπίτι του βρίσκεται σε ένα στενό στην περιοχή του Ψυρρή, σε κάθετο δρόμο από τις πολυσύχναστες οδούς με τα μπαράκια και τα ταβερνάκια της περιοχής. Όταν προσπάθησε να βάλει το κλειδί στην πόρτα για να ανοίξει, δέχθηκε επίθεση από άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους και ξεκίνησε μάχη, μπροστά στην εξώπορτα του.

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Γαρδέλης : Νοσηλεύεται στο Δαφνί εδώ και μία εβδομάδα

Ως απομηχανής Θεός, εμφανίστηκε στο απόμερο στενάκι ένας αλλοδαπός, κινέζικης καταγωγής και μόλις έγινε αντιληπτός από τους αγνώστους, αυτοί τράπηκαν σε φυγή. Ο Άνθιμος Ανανιάδης τη γλίτωσε με αμηχές γιατί η διάρκεια της επίθεσης ήταν ευτυχώς πολύ σύντομη.

Ο ηθοποιός επικοινώνησε με το δικηγόρο του για να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα και παρουσία του αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου. Ο δικηγόρος του τον ενημέρωσε ότι δε θα βρεθεί ποτέ ο “άγνωστός” εκτός κι αν υποψιάζεται κάποιον. Έως τώρα δεν έχουν συναποφασίσει τι θα κάνουν κι αν θα προχωρήσουν σε μήνυση. Ο Κινέζος πάντως είναι διατεθημένος να καταθέσει όποτε του ζητηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Μάρθα Καραγιάννη: Τέλος στο θρίλερ με την αποτέφρωσή της – Τι θα γίνει με την κηδεία της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *