Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς

Αλέκος Συσσοβίτης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Ο πρίγκιπας της φωτιάς

Υπήρξε πρωταγωνιστής σε πολλές σειρές και έχει βίωσε την επιτυχία με το παραπάνω.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε φέτος, έπειτα από χρόνια, ξανά το «ναι» στην τηλεόραση και υποδύεται τον σκοτεινό Ηρακλή Τσακίρη στην καθημερινή σειρά του Open tv «Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τις εξελίξεις της σειράς.

Στον «Πρίγκιπα της φωτιάς», ο Ηρακλής Τσακίρης είναι αήρ τους σκοτεινούς τύπους της ιστορίας.
«Είναι παρορμητικός, εξωστρεφής και τολμηρός. Μερικές φορές αυτοί που φέρονται διπλωματικά και αποφεύγουν να πάρουν πρωτοβουλίες είναι ακόμη πιο σκοτεινοί. Ο Ηρακλής είναι αυτός που βγάζει το φίδι από την τρύπα, που παίρνει αποφάσεις σε θέματα σκοτεινά, γιατί τα φράγκα δεν γίνονται με το σταυρό στο χέρι. Υπάρχει το δισυπόστατο σε αυτόν τον άνδρα, ο οποίος από τη μια πλευρά φαίνεται πολύ σκληρός και από την άλλη υπερευαίσθητος και την πατάει από μια γυναίκα»

Διαβάστε Επίσης  Ντέμι Μουρ: Αποθεώνει το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας - «Παράδεισος»

Τι διαφορετικό έχει η Ντιάνα;

«Ο Σαίξπηρ έλεγε «μια εικόνα χίλιες λέξεις» και ο Αριστοτέλης ότι «η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή». Στον έρωτα δεν υπάρχει λογική, μας υπερβαίνει και μας κάνει υποχείρια του. Η συγκεκριμένη, πέρα από την εξωτερική ομορφιά, έχει τσαγανό, τόλμη και δείχνει ανάστημα απέναντι σε έναν άνθρωπο που θεωρεί ότι είναι ο βασιλιάς όλων. Θα του καταρρίψει την εικόνα που έχει για τις γυναίκες αλλά και για τον εαυτό του»

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πηλίδης από το ριάλιτι

Προς το παρόν, πάντως, του σκάβει το λάκκο…

«Υπάρχει ένα παιχνίδι γύρω από τον όμιλο Τσακίρη. Κάποιοι κατευθύνουν την Ντιάνα και άλλα πρόσωπα, όμως, ακόμη δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί. Προς το παρόν, πάντως ο Ηρακλής, επιβάλλει την πρόσληψη της Ντιάνας στην εταιρία»

Και παραμένει η κόντρα με τον Λαέρτη. «Τον θεωρεί ανταγωνιστικό και επειδή ο αδελφός του, Ανδρέας, του δίνει πόντους, ο Ηρακλής δυσα¬ρεστείται. Και αντιπαθεί και την Ελεάννα, γιατί εδώ λειτουργεί το ένστικτο του και καταλαβαίνει πως οι επενδυτές που εκπροσωπεί έχουν στόχο την εταιρία», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *