ΝΔ: Σκηνοθετημένο το «διαζύγιο» Τσίπρα – Καμμένου

ΝΔ: Σκηνοθετημένο το «διαζύγιο» Τσίπρα – Καμμένου

Δριμεία επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένο «διαζύγιο» σε εθνική μετάδοση.

«Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο ”διαζύγιό” του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τη διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους» τονίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, και συμπληρώνει:

Διαβάστε Επίσης  Καραμανλής για συμφωνία των Πρεσπών: Η διαπραγμάτευση έγινε υπό αδικαιολόγητη βιασύνη

«Γι’ αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει, επίσης, ότι η «αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει».

«Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία» ολοκληρώνει λέγοντας η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε Επίσης  H Κατερίνα Παπακώστα «χτυπά» με επικό σποτ: «Είμαι_η_Καίτη_που_αγαπούσες» (vid)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *