9 έλαια για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας σε 7 ημέρες

9 έλαια για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας σε 7 ημέρες

Η τοπική χρήση ορισμένων φυτικών ελαίων, μπορεί να μας βοηθήσει να φροντίσουμε με φυσικό τρόπο την υγεία μας, χωρίς να χρειαστεί να στραφούμε σε επικίνδυνα χημικά.

Θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας; Μπορείτε να το κάνετε με αυτές τις προτάσεις. Με τη βοήθεια αυτών των ελαίων, θα μπορέσετε ν’ αποκτήσετε καλύτερη εμφάνιση.

Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα δραστικό αποτέλεσμα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε αυτά τα έλαια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε στις καθημερινές σας κρέμες, τα conditioners για τα μαλλιά και σε διάφορους ορούς. Ορισμένα από αυτά τα έλαια μπορούν να καταποθούν επίσης.

Ποια είναι τα έλαια που σας βοηθούν να βελτιώσετε την εμφάνισή σας

1. Σησαμέλαιο για τα δόντια

Αν θέλετε λευκά, υγιή δόντια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σησαμέλαιο για να τα αποκτήσετε. Το σησαμέλαιο αποτελείται από μια μεγάλη ποσότητα πολυβιταμινούχων οξέων και ιχνοστοιχείων.

Χάρη σ’ αυτό, ξεβγάζοντας τα δόντια σας με σησαμέλαιο θα αποκτήσετε φωτεινό, λευκό χαμόγελο.
Επίσης, βοηθά τους ιστούς των ούλων, του στόματος και της γλώσσας σας ν’ αναγεννηθούν γρηγορότερα.

2. Λάδι ιβίσκου για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των μαλλιών

Για όσους έχουν λεπτά μαλλιά, το λάδι ιβίσκου είναι καταπληκτική επιλογή. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, μπορεί να προάγει την αύξηση του κολλαγόνου των μαλλιών.

Επίσης, περιέχει αμινοξέα τα οποία βοηθούν τη θρέψη και την ενδυνάμωση των ριζών σας.
Αυτή η ουσία είναι ικανή να δώσει στους θύλακες νέα ζωή και ν’ ανακτήσει τη σωστή τους λειτουργία.
Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο τύπος ελαίου θα σας βοηθήσει να δώσετε στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο.

Διαβάστε Επίσης  Για πιο λαμπερό δέρμα…ανακαλύψτε το μηλόξυδο

 

3. Καστορέλαιο για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες για βελτιώσετε την εμφάνισή σας

Το καστορέλαιο είναι τέλειο για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας. Η παρατεταμένη χρήση του είναι πολύ ωφέλιμη. Είναι το τέλειο λάδι για τη βελτίωση της μεταβολικής διεργασίας των κυττάρων σας.

Επίσης, τα στεαρικά και λινελαϊκά οξέα του διατηρούν την πολύτιμη ενυδάτωση, προστατεύοντας τις τρίχες από την τριχόπτωση, όπως επίσης και από την ξηρότητα, τη ζέστη και τον ήλιο.

 

4. Λινέλαιο για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας

Αν ψάχνετε ένα απολυμαντικό πλάνο, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι το λινέλαιο. Το λάδι αυτό θεωρείται η καλύτερη θεραπεία για την καταπολέμηση πολλών βλαβερών ουσιών στο σώμα.

Αυτό το λάδι είναι ικανό να προμηθεύσει το σώμα σας με λιπαρά οξέα, βιταμίνες και κάλιο, κάτι που κάνει την κατανάλωσή του σχεδόν ζωτικής σημασίας. Βοηθά επίσης την κάθαρση του σώματος.

Αν καταναλώνετε αυτό το λάδι συνεχόμενα για μια εβδομάδα, θα δείτε αξιοσημείωτη βελτίωση στις διεργασίες του μεταβολισμού σας.
Μη διστάσετε να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας ως ένα επιπλέον συστατικό.

 

5. Έλαιο τεϊόδεντρου

Το έλαιο τεϊόδεντρου είναι μια από τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την καταπολέμηση της ακμής. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιικές του ιδιότητες.

Αυτή η ουσία είναι ιδανική επίσης αν θέλετε να επουλωθούν ταχύτερα οι πληγές σας.
Είναι φυσικό να το συμπεριλάβετε στη θεραπεία κατά της ακμής και για να φροντίσετε το λιπαρό, προβληματικό δέρμα.

Διαβάστε Επίσης  7 συμβουλές για χρυσαφένιο μαύρισμα με διάρκεια

6. Ελαιόλαδο για λεία πόδια

Αν θέλετε λεία πόδια, μπορείτε να τα αποκτήσετε με το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι εκπληκτικό για το δέρμα σας, τόσο για το πρόσωπό όσο και για το υπόλοιπο σώμα σας, καθώς και για τα μαλλιά και τα νύχια σας.

Αν θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων χρήσης. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας καλλυντικό ή να το χρησιμοποιήσετε φυσικά.

 

7. Αμυγδαλέλαιο για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας

Το αμυγδαλέλαιο είναι εξαιρετική επιλογή για τα νύχια και τα πετσάκια.

Είναι ένα είδος λαδιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για τη θρέψη και την αναγέννηση του δέρματός σας. Περιέχει, επίσης, αντιμυκητιακές και θεραπευτικές ιδιότητες.

 

8. Έλαιο αβοκάντο

Το έλαιο αβοκάντο μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Θα σας δώσει περισσότερη θρέψη και απαλότερο δέρμα, χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε φυτοστερόλες και βιταμίνες Ε, D και Α.

Όλα αυτά το καθιστούν το ιδανικό συστατικό για να φροντίσετε το ξηρό δέρμα και ν’ αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση στο πρόσωπό σας.

 

9. Φυσικό έλαιο καλέντουλας για τις ουλές σας

Το έλαιο καλέντουλας είναι υπέροχο για την περιποίηση των ουλών του δέρματός σας. Αρχικά, η καλέντουλα είναι πλούσια σε φυτοστερόλες, σε σαπωνίνες και β-καροτένιο, τα οποία της δίνουν αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Επίσης, βοηθά στη σύνθεση γλυκοπρωτεϊνών και κολλαγόνου, ουσίες που βοηθούν το δέρμα να επουλωθεί χωρίς να μένουν σημάδια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *