Ο πρίγκιπας Harry έκοψε την καφεΐνη και το ποτό για χάρη της Meghan!

Ο πρίγκιπας Harry έκοψε την καφεΐνη και το ποτό για χάρη της Meghan!

Το κυνήγι δεν είναι το μόνο που ο πρίγκιπας Harry σταμάτησε για χάρη της Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex δήλωσε ότι «απαγόρευσε» από τον πριγκιπικό μπαμπά την κατανάλωση καφεΐνης, και του πρότεινε ως εναλλακτική υγιεινή λύση να πίνει μεταλλικό νερό αντί για τσάι ή ποτό.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν ένας πολύ δυνατός πότης από τότε που ήταν έφηβος, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αυτό», δήλωσε πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια σύμφωνα με την British Express.

Διαβάστε Επίσης  Η αποκάλυψη του Βογιατζή για την Καραγιάννη – «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας»

Η οικογένεια του Harry λέγεται ότι παρατήρησε τις διαφορές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών στο Sandringham. Οι φίλοι που παραβρέθηκαν σ’ αυτό ισχυρίστηκαν επίσης ότι το πρώην αγόρι-πάρτι είναι «πιο ήρεμο και χαλαρό».

«Το μόνο που έκανε η Meghan ήταν να του δείξει ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής και έγινε ένας μεγάλος θαυμαστής αυτής», είπε η πηγή. «Τρώει καλά, δεν δηλητηριάζει το σώμα του, ασκείται, κάνει λίγη γιόγκα και είναι πολύ πιο ευτυχισμένος».

Διαβάστε Επίσης  Η Μέγκαν Μαρκλ στην πιο χολιγουντιανή εμφάνισή της ever -Από την κορυφή ως τα νύχια με παγιέτες (εικόνες)

Εξάλλου η πεθερά του Harry, Doria Ragland, είναι εκπαιδεύτρια της γιόγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *