Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά αυτή για το “Όσο έχω εσένα” ήταν η καλύτερη»

  • Post category:lifestyle

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά αυτή για το “Όσο έχω εσένα” ήταν η καλύτερη»

 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στο «Όσο έχω εσένα» και για τις εξελίξεις της σειράς.

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην καθημερινή σειρά «Όσο έχω εσένα»;

Είμαι πάρα πολύ τυχερός που, μέχρι στιγμής με θέλουν στη δουλειά. Κι εγώ, όμως, το κυνηγάω. Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά αυτή για το «Όσο έχω εσένα» ήταν η καλύτερη τόσο σε επίπεδο συνεργατών, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όσο και όσον αφορά την υπόθεση της σειράς. Ακόμα, ο ρόλος που κάνω είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτούς που έκανα στο παρελθόν, δηλαδή το καλό παιδί ή το λίγο αλάνι.

Διαβάστε Επίσης  Τέλος ο Γιωρίκας Πιλίδης από το Survivor: Πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του

Τι χαρακτήρας είναι ο Αχιλλέας που υποδύεσαι;

Ο Αχιλλέας είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στα πλούτη και λατρεύει το θέατρο. Γι’ αυτόν τον λόγο ασχολείται μ’ αυτό. Από εκεί και πέρα, η οικογένεια του θέλει να τελειώσει τη Νομική και να γίνει καλός δικηγόρος, προκειμένου να αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα των επιχειρήσεων που έχουν. Κάτι που θα γίνει…

Για τη Μάνικα ή τη Νάνσυ έχει αισθήματα;

Ενώ ο Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με τη Μόνικα, η Νάνσυ τον κάνει να αλλάξει γνώμη και έρχεται ακόμα πιο κοντά του. Θα μελετήσει και θα ψάξει τον κόσμο του και μέσα από αυτή την αθώα οικειότητα θα τον κερδίσει.

Διαβάστε Επίσης  Λεωνίδας Κακούρης για «Επιστροφή» : «Το αποτέλεσμα, νομίζω, δικαίωσε το κανάλι για την επιλογή του»

Τι αναγκάζει, τον Αχιλλέα να επιστρέψει στη Νομική Σχολή;

Έχει απογοητευτεί αρκετά από το θέατρο και σε συνδυασμό με όλα αυτά που περνάει η οικογένεια του ευαισθητοποιείται και αποφασίζει να επιστρέφει στη Νομική προκειμένου να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όπως θα έπρεπε να είχε κάνει οπό την αρχή.

Η περιπέτεια της οικογένειας θα έχει αίσιο τέλος;

Πιστεύω πως η περιπέτεια θα έχει ευτυχισμένο τέλος, γιατί και ο κόσμος και εγώ το λατρεύουμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Πηγή:mytv

Αφήστε μια απάντηση