ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Σοκ για την Άννα – Φεύγει από το σπίτι

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Σοκ για την Άννα – Φεύγει από το σπίτι

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Νικόλας με τον Χάρη ξεκινούν ενδελεχή έρευνα για να ανακαλύψουν τον «Δούκα», κι όταν αποκαλύπτουν στην Τατιάνα ποιος πραγματικά είναι, αυτή πέφτει από τα σύννεφα, καθώς τον ξέρει πολύ καλά!

Ο Σέκερης μεταφέρει τραγικά νέα στον Άλκη ο οποίος καταρρακώνεται. Στο μεταξύ, ο Ορφέας εξομολογείται στην Άννα πως θέλει να κάνει παιδί, ακόμα κι αν δεν είναι με την Ελένη!

Δύο δολοφονίες δημιουργούν μεγάλη αναταραχή στην υπόθεση του Δούκα! Μια ολόκληρη μέρα έχει περάσει και η Τατιάνα δεν έχει νιώσει καθόλου το μωρό, γεγονός που κάνει τον Τόνυ να ανησυχεί πολύ!

Διαβάστε Επίσης  Στην εντατική ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα

Ο Αλέξανδρος πιάνει την Άννα σε ένα μεγάλο ψέμα!

Ο Αλέξανδρος εξοργισμένος από τα ψέματα της Άννας, στρέφεται εναντίον όλων και απαιτεί να μάθει την αλήθεια.

Η Ελένη με τον Φίλιππο αποφασίζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά, θυμώνουν ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα να μιλήσει πολύ σκληρά στην Άννα.

Παράλληλα, η οικογένεια Μελά δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα τα γεγονότα και περιμένει τον Παρασχάκη να έρθει για να πάρει το παιδί. Ο θάνατος της Νάνσυ θα συγκλονίσει τον Άλκη, ενώ ο Σέκερης εξακολουθεί να πιστεύει πως τα παιδιά τα πυροβόλησε κάποιος που εμπλεκόταν στο κύκλωμα που ήθελε να εκδικηθεί τη Νάνσυ.

Διαβάστε Επίσης  Ποιοι μένουν εκτός από τις αυξήσεις συντάξεων και ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Η Άννα πολύ πληγωμένη από τη συμπεριφορά και τα λόγια του Άλεξ, παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Όλγας να τη σταματήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *