Συμβουλές για φυσική σύσφιξη στήθους

Συμβουλές για φυσική σύσφιξη στήθους

Φυσικοί τρόποι για σύσφιξη στήθους

 

Πάγος ή κρύο νερό

Μπορείτε να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό, όσο πιο κρύο τόσο το καλύτερο. Αν δεν αντέχετε το κρύο νερό ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορείτε να κάνετε μασάζ στην περιοχή με μερικά παγάκια. Επαναλαμβάνετε καθημερινά.

Ρούμι και λεμόνι

Για αυτή τη θεραπεία θα χρειαστείτε μισή κούπα ρούμι (125 ml) και το χυμό από ένα λεμόνι. Αναμειγνύετε τα δυο υλικά και τα αφήνετε να σταθούν όλο το βράδυ. Το πρωί κάνετε μασάζ με αυτό το μείγμα στην περιοχή του στήθους. Το αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένετε καλά με κρύο νερό.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα ομορφιάς για φυσικό botox!

Κρέμα με λεβάντα και γαϊδουράγκαθο

Μπορείτε να τη βρείτε σε καταστήματα προϊόντων υγιεινής διατροφής ή να τη φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι χρησιμοποιώντας 40 γραμμάρια βαζελίνη, 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και 1 γραμμάριο εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου.

Κάνετε μασάζ με αυτή την κρέμα στην περιοχή του στήθους σας από κάτω προς τα πάνω. Μην ξεπλένετε.

Μπανάνες

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ώριμη μπανάνα ή δυο. Αφαιρείτε τη φλούδα τους και τις λιώνετε με ένα πιρούνι. Εφαρμόζετε αυτή την πάστα στο στήθος σας και την αφήνετε να δράσει για 30 λεπτά πριν την ξεπλύνετε με ζεστό ή κρύο νερό. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία τρεις φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να προστατεύσεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Ασπράδι αβγού

Χτυπάτε ένα ασπράδι αβγού μέχρι να αποκτήσει πυκνή μορφή και το απλώνετε στο στήθος σας. Μπορείτε να προσθέσετε κι άλλο αβγό αν χρειαστεί. Το αφήνετε να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένετε με ζεστό νερό.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *