3 tips για υγιή μαλλιά με τέλειο λαμπερό φινίρισμα

 

3 tips για υγιή μαλλιά με τέλειο λαμπερό φινίρισμα

3 tips για υγιή μαλλιά με τέλειο λαμπερό φινίρισμα

 

Τα μαλλιά είναι η δύναμη μας…

Όλες θέλουμε να έχουμε λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά, είτε έχουμε κοντά, είτε μακριά. Πρώτα απ’ όλα τα μαλλιά είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμε σε μία εμφάνιση.

Δεν χρειάζεται να έχουμε δημιουργήσει τα πιο περίτεχνα χτενίσματα για να δείχνουν συνεχώς όμορφα και περιποιημένα, καμιά φορά χρειάζονται λίγη φροντίδα και περιποίηση παραπάνω. Ειδικά, αν τα έχουμε βάψει πριν λίγες μέρες, αυτό που έχουμε ανάγκη είναι από ένα προϊόν το οποίο θα τα κάνει να φαίνονται εξαιρετικά λαμπερά, αναδεικνύοντας το νέο χρώμα.

Όλες θέλουμε λαμπερά μαλλιά, όπως τις celebrities στο red carpet. Όσο εξωπραγματικό κι αν φαίνεται, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουμε και εμείς τα μαλλιά της αγαπημένης μας celebrity.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα μυστικά που σύμφωνα με τους hair experts θα μας κάνουν να αποκτήσουμε μαλλιά με τέλειο λαμπερό φινίρισμα.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να διατηρηθεί αναλλοίωτο το ρουζ στις υψηλές θερμοκρασίες

Hair Secrets!

 

3 tips για υγιή μαλλιά με τέλειο λαμπερό φινίρισμα

1. Φρόντισε τα μαλλιά σου από τη ρίζα έως τις άκρες

Είναι πολύ σημαντικό να περιποιείσαι με τον ίδιο τρόπο τόσο τις άκρες όσο και τη ρίζα των μαλλιών σου. Αν το τριχωτό της κεφαλής είναι υγιή, τότε και τα μαλλιά θα μακραίνουν με υγιή τρόπο. Όπως η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκες από μάσκες και θεραπείες, έτσι και τα μαλλιά έχουν 1-2 φορές (ανάλογα με τις ανάγκες) την εβδομάδα από ένα extra boost που θα αναζωογονήσει την τρίχα.

 

2. Χρησιμοποίησε προϊόντα styling

Τα προϊόντα styling είναι ένα από τα πιο σημαντικά step, τα οποία δεν πρέπει να αμελείς ποτέ, ειδικά αν χρησιμοποιείς καθημερινά στα μαλλιά σου θερμαντικά εργαλεία. Τα hair sprays και τα λαδάκια μαλλιών θα προστατέψουν την τρίχα και το χρώμα των μαλλιών σου από τη θερμότητα, ενώ θα βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο χτένισμα που θα μπορεί να σταθεί ακόμη και στο redcarpet.

Διαβάστε Επίσης  Πες «αντίο» στην τριχόπτωση με γάλα καρύδας

Οι hair experts το γνωρίζουν καλά αυτό…

 

3. Ένα αξεσουάρ μπορεί να χαρίσει extra λάμψη στα μαλλιά

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, δεν χρειάζεται να κάνεις περίτεχνα χτενίσματα για να φαίνονται τα μαλλιά εντυπωσιακά και λαμπερά. Εφόσον ακολουθείς πιστά όλα τα παραπάνω για την φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σου, μπορείς να τα αφήσεις ίσια κάτω και να προσθέσεις ένα αστραφτερό hair clip, μία κορδέλα ή ένα headband.

Εκτός από τα αξεσουάρ, μπορείς να αλλάξεις την κλασική χωρίστρα που κάνεις στη μέση… Η χωρίστρα στο πλάι θα δώσει έναν άλλο αέρα στην εμφάνιση σου και θα σε κάνει σαν σταρ του Hollywood.

Αυτό που πρέπει να κρατήσεις από τα παραπάνω είναι, ότι το σώμα μας όπως και τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση με απλά βήματα που μπορούμε πολύ εύκολα να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *