Τα νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο

Τα νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου έρευνες του ειδικού κλιμάκιου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο, για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας του Τμήματος μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Χθες, Σάββατο, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας μετέβη στο νεκροτομείο για την αναγνώριση της σορού, ενώ η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης αναμένεται, όπως και η διενέργεια των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι αξιωματικοί που έχουν επιληφθεί των ερευνών είναι ανήσυχοι, καθώς ορισμένα σημάδια στον λαιμό της 21χρονης παραπέμπουν σε απόπειρα στραγγαλισμού, αν και επίσημη εκδοχή του θανάτου της κάνει λόγο για πνιγμό.

Διαβάστε Επίσης  ΟΑΕΔ: 24.000 θέσεις εργασίας από τα νέα προγράμματα

Σε έρευνα που διεξήχθη με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο σπίτι της νεαρής, δεν προέκυψαν στοιχεία που μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε πληθώρα ερωτημάτων, ενώ κομβικής σημασίας για την πορεία των ερευνών είναι η άρση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων της, που έχει ήδη παραγγελθεί.

Όσον αφορά το κινητό της τηλέφωνο, παρά το γεγονός πως ο θάνατος της κοπέλας προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ανεύρεση της σορού (σ.σ. το πρωί της 28ης Νοεμβρίου), την Παρασκευή φαινόνταν online στο Facebook μέσω της συσκευής.

Επιπλέον, τα ρούχα της δεν έχουν βρεθεί, όπως και κάποια άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Βασικό στοιχείο για την ταυτοποίησή της ήταν το τατουάζ – τριαντάφυλλο στο πόδι που ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κίνησε υποψίες σε δύο συμμαθητές της 21χρονης, οι οποίο ήξεραν πως η φίλη τους είχε ένα τέτοιο, στο δεξί της πόδι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Με Πολύ Βαριές Κατηγορίες Μπαίνει Στη Φυλακή

Νέος κύκλος ανακρίσεων

Από σήμερα, Κυριακή, σύμφωνα με την Dimokratiki.gr, ξεκινά νέος κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων όλων όσων γνώριζαν το άτυχο θύμα, με κρισιμότερο για τις έρευνες σημείο αυτό της ανεύρεσης και της ανάκρισης ατόμων που είχε επαφή η 21χρονη ως τις 27 Νοεμβρίου.

Εξετάζεται επιπλέον και το ενδεχόμενο δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης από τεχνικό σύμβουλο της οικογενείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *