Πρίγκιπας Της Φωτιάς: Μοιραίες και απρόσμενες εξελίξεις

Πρίγκιπας Της Φωτιάς: Μοιραίες και απρόσμενες εξελίξεις

Mοιραιες συναντήσεις, ανατροπές και μια απαγωγή «πρωταγωνιστούν» στα νέα επεισόδια του Πρίγκιπα της φωτιάς

Ο Στέλιος και η Κάπα δεν τα πάνε καλά τελευταία, κυρίως λόγω της σχέσης που φαίνεται να έχει αποκτήσει ο πρώτος με τον μυστηριώδη Ερρίκο Κριεζή, με αφορμή το ίδρυμα. Έτσι, ενώ ο Στέλιος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια πρόσφυγα με το παιδί της, η Κάτια δεν δίνει το «παρών» για να τους υποδεχτεί. Ο άτυχος άντρας όμως αγνοεί πως οι αδίστακτοι Αντρέας και Ηρακλής τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Ενώ λοιπόν κατευθύνεται αργά το βράδυ στο σπίτι ενός φίλου του, πέφτει θύμα απαγωγής… Τρομοκρατημένος, καταλήγει σε ένα σκοτεινό υπόγειο, χωρίς να ξέρει τις προθέσεις των απαγωγέων του, και φυσικά φοβάται για τη ζωή του.

Στο μεταξύ, αφού η κόρη της της γυρνά την πλάτη, η Βέρα αποφασίζει με προτροπή του Μίλτου να φύγει μακριά. Πρώτα όμως αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τον Αντρέα. Γεμάτη μίσος, του μιλά με σκληρά λόγια και του λέει όλο νόημα ότι σύντομα θα έρθει η ώρα του να πληρώσει για τα εγκλήματα του…

Διαβάστε Επίσης  Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδιο 52

Ο Λαέρτης παρακολουθεί τη γυναίκα του

Ενώ η Μάγια… εκδίδει στη γοητεία του Κριεζή και δέχεται να βγει ραντεβού μαζί του, ο Λαέρτης παρακολουθεί κάθε της κίνηση.

Την ίδια στιγμή, έχοντας ανά καλύ¬ψει μια «τρύπα» στα οικονομικά του ομίλου, εξαιτίας της οποίας μάλιστα έχει τσακωθεί άγρια την Ελεάννα, ο Λαέρτης «σκαλί¬ζει» την υπόθεση, για να φτάσει γρήγορα στην άκρη του νήματος: ανακαλύπτει πού πηγαίνουν τα υπέρογκα ποσά που… χάνονται ως δια μαγείας από την εταιρία.

Στο μεταξύ, η εξαφάνιση του Στέλιου γίνεται αντιληπτή και σκορπίζει τον πανικό, ενώ ο Μίλτος και η Μαριάννα, παρά τις εντάσεις ανάμεσα τους, συνεργάζονται πλέον στενά, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδιo 22(video)

Μάγια – Μαριάννα μαθαίνουν πως είναι αδελφές

Μετά την αποκάλυψη πως η Βέρα είναι η μητέρα της, η Μαριάννα συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Αντρέας είναι ο βιολογικός της πατέρας. Σύντομα θα συναντήσει την ετεροθαλή αδελφή της, τη Μάγια. Οι δυο κοπέλες δεν βλέπουν με καλό μάτι η μία την άλλη. Στην πρώτη τους συνάντηση επικρατούν ένταση και αμηχανία. Και οι δύο αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τον… δεσμό αίματος που τις ενώνει.

Εξάλλου η Μάγια μεγάλωσε με τον Αντρέα, μες στα πλούτη και τις ανέσεις, γι’ αυτό του έχει παθολογική αδυναμία. Η Μαριάννα, από την άλλη, εξαπίας του πατέρα της στερήθηκε τη μητρική αγκαλιά με τραγικό τρόπο, περνώντας σε ίδρυμα τα παιδικά της χρόνια. Λογικό είναι λοιπόν να τον μισεί και να θέλει να τον εκδικηθεί.

Πηγή: Τηλέραμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *