Πέντε συμβουλές ομορφιάς με βάση το θαυματουργό ελαιόλαδο

Πέντε συμβουλές ομορφιάς με βάση το θαυματουργό ελαιόλαδο

Πέντε συμβουλές ομορφιάς με βάση το θαυματουργό ελαιόλαδο

Ήπιατε περισσότερο αλκοόλ από όσο έπρεπε; Καταναλώστε μία κουταλιά ελαιόλαδου και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη νηφαλιότητά σας, ενώ θα ηρεμήσει και το στομάχι σας.

Αν σας τελείωσε η λοσιόν ντεμακιγιάζ ή θέλετε έναν απολύτως φυσικό τρόπο για να ξεβάφεστε, βάλτε λίγο ελαιόλαδο πάνω σε ένα βαμβάκι και τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας, ακόμα και τα μάτια. Μπορείτε, μάλιστα, να αναμίξετε αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο σε ίσες ποσότητες και να προσφέρετε, εκτός από ντεμακιγιάζ, θρέψη στις βλεφαρίδες σας.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να μην ιδρώνεις – Τρόποι για να μην ιδρώνεις

Ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια; Δεν αντιμετωπίζονται εύκολα, η δημοσιογράφος Μαρίνα Σεραφειμίδου μοιράζεται μαζί μας ένα μυστικό για να τις προλάβετε ή να τις μειώσετε αρκετά ως εξής: Σε καθαρό πρόσωπο, ταμπονάρετε συχνά ένα βαμβάκι με λίγο ελαιόλαδο στα ανάλογα σημεία, ιδίως στα πλαϊνά των ματιών.

Λάμψη στα μαλλιά σας όπως η Δούκισσα του Κέμπριτζ; Βρέξτε με λίγο ελαιόλαδο την χτένα σας και περάστε τη από τα μαλλιά σας για να τους προσδώσετε λάμψη –αυτό έκαναν πολύ συχνά τα παλιά χρόνια οι κοπέλες στην Κρήτη!

Διαβάστε Επίσης  Ο οίκος Proenza Schouler κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα και μας ταξιδεύει στη Δύση

Θέλετε ένα απλό και φυσικό πίλινγκ σώματος; Αναμίξετε ζάχαρη (λευκή ή καστανή) με ελαιόλαδο και κάντε αργό μασάζ στην επιδερμίδα σας για περίπου 10 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο. Αναμιγνύετε όλα τα υλικά και προσθέτετε το μείγμα σε έτοιμο ζεστό αφρόλουτρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *