ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 91-92-93-94-95-96-97-98

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 91-92-93-94-95-96-97-98

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

 

Επεισόδιο 91

Η απάντηση της Όλγας στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Στέφανος, δεν είναι η αναμενόμενη…

Ο Σωκράτης επιμένει ότι Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ και λέει στην Τατιάνα ότι μπορεί να το αποδείξει! Στο μεταξύ, η Αθηνά αντιδρά άσχημα στις θεωρίες που πρεσβεύει η μητέρα του Νικόλα, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι!

Ο Μάνος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα…

Ο Νικόλας ανακαλύπτει νέα στοιχεία για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που αφορούν τον περιβόητο Δούκα.

Η Λήδα έχει ένα ξέσπασμα μπροστά στον Αλέξανδρο και την Άννα που είναι πολύ ανησυχητικό! Ο Τόνυ με την Τατιάνα είναι στο σπίτι όταν την πόρτα χτυπά ένας απρόσμενος επισκέπτης!

Επεισόδιο 92

Η Βέρα μαζεύει τα πράγματα της και ακυρώνει τον γάμο της με τον Θεοχάρη μετά από αυτό που είδε σε απόμερο σημείο της Αίγινας…! Ο Θεοχάρης παλεύει να εξηγήσει στη Βέρα πως ότι είδε ήταν μια παρεξήγηση και η τελετή του γάμου είναι στον… αέρα!

Η Μαργκώ προσεγγίζει τον Τόνυ με ένα δελεαστικό επιχειρηματικό σχέδιο και του ζητά να συνεργαστούν.

Κάθε προσπάθεια του Νικόλα να φέρει πίσω την Αθηνά, πέφτει στο κενό. Η Έλλη αναλαμβάνει να την πείσει, πηγαίνοντας κόντρα στα πιστεύω της.

Η Όλγα υποφέρει από τον γνωστό εφιάλτη και καταφεύγει πάλι στη λύση των χαπιών…

Η Ελένη κανονίζει να συναντηθεί με τον Φίλιππο, χωρίς να ξέρει πως ο Ορφέας παρακολουθεί κάθε της βήμα. Ζητά από την Άννα να την καλύψει κι εκείνη το δέχεται…

Ο Σωκράτης μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Ορφέα και ψάχνει για αποδείξεις…

Επεισόδιο 93

Ο Στέφανος ενημερώνει τον Αλέξανδρο για την εύθραυστη ψυχική υγεία της Όλγας κι εκείνος αντιδρά απρόσμενα…

Η Αθηνά κάμπτεται από τα λεγόμενα της Έλλης και ψάχνει να βρει τρόπο να επανασυνδεθεί με τον Νικόλα…

Η Τατιάνα γνωρίζει τη γραμματέα του Τόνυ και για πρώτη φορά κυριεύεται από ζήλια.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Θεοχάρη και της Βέρας κορυφώνονται καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει.

Η Άννα λέει ψέματα στον Αλέξανδρο για να καλύψει την Ελένη, που περνάει στιγμές πάθους με τον Φίλιππο.

Η Μαργκώ βάζει σε εφαρμογή ένα καινούργιο σχέδιο προκειμένου να συνεταιριστεί ξανά με τον Τόνυ…

Η Ελένη ξεχνιέται στην αγκαλιά του Φίλιππου αλλά, η κάλυψη που της προσέφερε η Άννα τινάζεται στον αέρα!

Η απουσία της Λήδας λυγίζει την Όλγα, που αποφασίζει να εμφανιστεί μπροστά στο παιδί της χωρίς προειδοποίηση..

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 187-188-189-190-191-192-193-194 Β ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδιο 94

Η Ελένη έντρομη καταλαβαίνει ότι έχει χάσει το πλοίο για την Αίγινα, ενώ η Άννα πρέπει να βρει μια καλή δικαιολογία να πει στον Ορφέα, ο οποίος ήδη υποψιάζεται πολλά.

Ο γάμος του Θεοχάρη με την Βέρα, γίνεται μέσα σε κλίμα συγκίνησης με την οικογένεια Μελά να γίνονται κουμπάροι, χωρίς να λείπουν βέβαια και τα ευτράπελα. Η συνέχεια δίνεται το βράδυ στα μπουζούκια, όπου την παράσταση «κλέβει» το ζεϊμπέκικο του Θεοχάρη και οι ατάκες του Παύλου.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Νικόλας αποκαλύπτει στην Αθηνά τις πληροφορίες του για το «στούντιο» όπου γυρίζονται σκηνές παιδικής πορνογραφίας και ο Σέκερης οργανώνει έφοδο και συλλήψεις.

Ο Τόνυ δίνει στη Μαργκώ αρνητική απάντηση στην πρόταση που του είχε κάνει, προκαλώντας για μια ακόμα φορά την οργή της.

Η Όλγα και ο Στέφανος έρχονται στην Αίγινα, αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Όλγα, μόλις πάει να αγκαλιάσει τη Λήδα!

Ο Σωκράτης χωρίς να διστάσει, αποκαλύπτει στην Ελένη ότι ο Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ!

 

Επεισόδιο 95

Η Ελένη ταραγμένη από τα λεγόμενα του Σωκράτη, εξομολογείται τα πάντα στην Τατιάνα. Η Όλγα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσει τη Λήδα, αλλά η μικρή κρατά ψυχρή στάση απέναντί της, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Αλέξανδρο και την Άννα. Η Έλλη αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η ζήλια δεν είναι τελικά και τόσο άσχημο συναίσθημα. Ο Άλκης ενδίδει στους εκβιασμούς και δίνει απόρρητες πληροφορίες της αστυνομίας στους εμπόρους ναρκωτικών.

Ο Τόνυ αρνείται να συνεργαστεί με τη Μαργκώ, παρά την πίεση που δέχεται. Ο Στέφανος μαθαίνει κάτι δυσάρεστο για την μικρή Αλκυόνη και φεύγει αιφνιδιαστικά για Ολλανδία. Η συνέντευξη που δίνει η Πολυξένη στη Χριστίνα θα ταράξει τα νερά του κυκλώματος της παιδεpαστiαs. Ο Ορφέας μαθαίνει κάτι για τον Σωκράτη, που μπορεί να ανατρέψει όλη του τη ζωή…

Επεισόδιο 96

Η Βέρα ανακαλύπτει πως ο Θεοχάρης κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη της, χωρίς να την υπολογίζει. Ο Νικόλας και ο Χάρης βρίσκονται μια ανάσα από τον «Δούκα»… Η Βέρα μαλώνει με τον Θεοχάρη όταν μαθαίνει πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετακομίσουν στην Ελλάδα, ενώ δεν τη ρώτησε καν. Ο Ορφέας προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη και της προτείνει να πάνε ένα ταξίδι, ενώ έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Η Όλγα παλεύει να σπάσει τον πάγο ανάμεσα σε εκείνη και τη Λήδα, αλλά η μικρή δεν της το κάνει καθόλου εύκολο.

Διαβάστε Επίσης  Βόμβα για το Τατουάζ! Ο "Τόνυ" προανήγγειλε την αποχώρησή του από το σίριαλ! Τι συνέβη;

Ο Σέκερης συνειδητοποιεί πως υπάρχει διαρροή από τους κόλπους της αστυνομίας και αρχίζει να το ψάχνει χωρίς να υποψιάζεται τον γιό του. Η Τατιάνα προσπαθεί να πείσει τον Σωκράτη να κρατηθεί μακριά από την υπόθεση του σήριαλ κίλερ, αλλά εκείνος την αγνοεί και βρίσκεται ολοένα μία ανάσα πιο κοντά στο να βρει στοιχεία για τον Ορφέα. Ο Νικόλας με τον Χάρη βρίσκουν έναν τρόπο για να ξεσκεπάσουν τον «Δούκα». Ο Αλέξανδρος με την Άννα πέφτουν πάνω στον Τόνυ με την Τατιάνα και ο καυγάς ξεσπά…

Επεισόδιο 97

Ο Αλέξανδρος με τον Τόνυ πιάνονται στα χέρια και λένε λόγια σκληρά μεταξύ τους, ενώ η Άννα και η Τατιάνα δεν μπορούν να τους ηρεμήσουν. Την ίδια στιγμή ο Σωκράτης παίρνει τηλέφωνο την Ελένη και επιμένει στους ισχυρισμούς του ότι ο Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ. Αυτή τη φορά, η Ελένη αναγκάζεται να τα πει όλα στον Ορφέα και να του ζητήσει εξηγήσεις! Στο μεταξύ, η Λήδα συνεχίζει να αντιδρά με άσχημο τρόπο και η συμπεριφορά της διαλύει την Όλγα.

Στο Λονδίνο, ο Στρατηγός έχει μάθει ότι η Μαργκώ έχει αυτονομηθεί και κάνει τις δικές της μπίζνες κρυφά και καλεί τη Νικόλ για να την «ψαρέψει», εξέλιξη που δεν δείχνει να πτοεί τη Μαργκώ, η οποία φαίνεται να κρατά κρυφούς άσους στο μανίκι της. Παράλληλα, στο σπίτι του Νικόλα, η Έλλη έχει αρχίσει να ζηλεύει τον άντρα της που βρίσκεται στη Βραζιλία με κάποια τρυφερή ύπαρξη, αλλά δεν τολμά να το παραδεχτεί ανοιχτά, μετά την αναστάτωση που έχει φέρει στη ζωή του Νικόλα και της Αθηνάς…

Επεισόδιο 98

Η Όλγα έρχεται κοντά με τη Λήδα και όλοι χαίρονται με την εξέλιξη αυτή. Η Μαργκώ με τον Στρατηγό κάνουν μια κουβέντα γεμάτη εντάσεις και το πράγμα δείχνει να παίρνει επικίνδυνη τροπή. Η Ελένη, θέλοντας να περάσει τη νύχτα με τον Φίλιππο, εμπλέκει την Άννα σε ένα τεράστιο ψέμα… Η Έλλη περνάει εpωτική απογοήτευση με τον άντρα της, τον Χριστόφορο, και στο τέλος την… πληρώνει ο Νικόλας!

O Σέκερης, η Αθηνά και μια ομάδα αστυνομικών κάνουν μια επιτυχημένη έφοδο σε σπίτι εμπόρων ναρκωτικών. Στο μεταξύ, ο Ορφέας αποφασίζει να μιλήσει με την Ελένη ανοιχτά για όλους και για όλα! Ο Γιάννης Παρασχάκης «αρπάζει» το παιδί της Πολυξένης σαν αντίποινα της εμφάνισής της στην εκπομπή της Χριστίνας! Ο «Κηπουρός» μπαίνει στο σπίτι που κρύβεται ο Άλκης με την Νάνσυ και τους πυροβολεί εν ψυχρώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *