Τονωτικό από πράσινο τσάι και μηλόξυδο

Τονωτικό από πράσινο τσάι και μηλόξυδο

Γνωρίζατε όμως ότι κάτι οικονομικό και υγιεινό σαν το πράσινο τσάι μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας στην καταπολέμηση των ατελειών του δέρματος;

Ακμή και μαύρα στίγματα: το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει

Το συγκεκριμένο τονωτικό είναι θαυμάσιο για να το χρησιμοποιείτε το βράδυ, τρεις φορές την εβδομάδα. Τα δύο συστατικά αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό κατά της ακμής και των μαύρων στιγμάτων, γι’αυτό μην παραλείψετε αυτό το τονωτικό από τη ρουτίνα περιποίησης της ομορφιάς σας.

Διαβάστε Επίσης  Αμυγδαλέλαιο: Το μυστικό για μεταξένια μαλλιά

Γιατί όμως μηλόξυδο; Επειδή το μηλόξυδο είναι εξαιρετικό για την καταπολέμηση της φλεγμονής καθώς και των μαύρων στιγμάτων και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του pH του δέρματός σας.

Για να φτιάξετε αυτό το τονωτικό, θα χρειαστεί να ετοιμάσετε πρώτα το πράσινο τσάι σας. Χρησιμοποιώντας λιγότερο από μισό φλιτζάνι νερό, προσθέστε τρία φακελάκια τσάι και αφήστε τα να μουσκέψουν. Έπειτα προσθέστε λίγο μηλόξυδο -ένα κουταλάκι του τσαγιού- και αδειάστε το μείγμα σε ένα σπρέι.

Διαβάστε Επίσης  Φυσική Ομορφιά: Σπιτική Μάσκα Προσώπου για Αντιγήρανση και Λάμψη της Επιδερμίδας

Αποθηκεύστε το στο ψυγείο και σε δύο μέρες θα είναι έτοιμο για χρήση. Ανακινήστε καλά το σπρέι και ψεκάστε το πρόσωπό σας με το τονωτικό. Αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα πριν το ξεπλύνετε καλά και απλώσετε τη συνηθισμένη σας νυχτερινή ενυδατική κρέμα. Είναι απλό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *