Πώς θα καταλάβεις ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα

Πώς θα καταλάβεις ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα

Πώς θα καταλάβεις ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα

Χώρισες. Συμφώνησες να χωρίσετε, σε χώρισε, τον χώρισες. Εν πάση περιπτώσει είσαι μόνη σου. Σκέφτεσαι τη σχέση σας, στεναχωριέσαι, θέλεις να πας παρακάτω, βγαίνεις, τα σπας, τρως, ξενυχτάς. Έχεις άραγε ξεπεράσει τον πρώην;

Δες παρακάτω τα σημάδια που δείχνουν αν κοιτάς ακόμα στο παρελθόν.

Πιστεύεις ότι μπορείτε να μείνετε φίλοι.

Όχι, οι πρώην δεν είναι ΦΙΛΟΙ. Είναι πρώην κι έτσι θα μείνουν. Ναι είσαι ευάλωτη ακόμη κι ευαίσθητη αλλά δεν γίνεται να έχεις κολλητιλίκια με πρώην. Ξεκόλλα! Το μόνο που καταφέρνεις είναι να πληγώνεις τον εαυτό σου.

Δεν  τον έχεις ξεσπάσει ακόμα.

Κλαις βουβά ή ακόμη δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Καλύτερα να σκεφτείς τι έγινε μεταξύ σας και να βιώσεις τον πόνο όσο γίνεται νωρίτερα, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν και εσύ ακόμη δεν έχεις αποδεχτεί την κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Εγωισμός: Ένας γίγαντας μέσα μας

Πιστεύεις ότι η επανένωση δεν θα αργήσει.

Σε πλημμυρίζουν τυφλές ελπίδες… Αν το πιστεύεις τότε προφανώς είσαι σε άρνηση και περιμένεις τη στιγμή που θα σε πάρει τηλέφωνο ή θα εμφανιστεί με κάποιο κινηματογραφικό τρόπο μπροστά σου να σου ζητήσει συγνώμη και να ζήσετε για πάντα μαζί. Μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και όχι. Να είσαι ρεαλίστρια.

Τον έχεις μυθοποιήσει.

Τον έχεις κάνει μύθο και συγκρίνεις όποιον γνωρίζεις μαζί του. Βλέπεις στο πρόσωπο όποιου συναντάς εκείνον. Δεν τον έχεις ξεπεράσει. Είναι δύσκολο το ξέρω. Αλλά δεν είναι ο μοναδικός άντρας στον κόσμο. Σταμάτα να τον ωραιοποιείς.

Τον βλέπεις στα όνειρά σου.

Λογικό είναι. Στα όνειρά μας βλέπουμε αυτό που ποθούμε πραγματικά. Είναι ακόμα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σου. Υπομονή κάποια στιγμή θα σταματήσουν αυτά τα όνειρα.

Διαβάστε Επίσης  Ευτυχία, αυτό το υπέροχο γαλήνιο τίποτα, στο απέραντο πουθενά

Τον αναφέρεις σε όλες σου τις συζητήσεις.

Μιλάς για αυτόν όλη την ώρα. Συμβαίνει κι αυτό στο πλαίσιο της γενικότερης εξιδανίκευσης του πρώην. Τόσα περάσατε μαζί δεν γίνεται να σβηστούν από τη μία μέρα στην άλλη αλλά κι εσύ μην υπερβάλλεις.

Προσπαθείς να επικοινωνείς μαζί του.

Ψάχνεις αφορμή για να του στείλεις μήνυμα, να τον πάρεις τηλέφωνο. Σταμάτα πια , έχεις και μια αξιοπρέπεια.

Έχεις γίνει social media stalker.

Τον παρακολουθείς ανελλιπώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι, είναι προσφιλές σπορ για πολλές χωρισμένες η παρακολούθηση στα social media. Πρέπει να το σταματήσεις όμως γιατί συντηρεί μία ανθυγιεινή εμμονή.

Αφήστε μια απάντηση