5 φυσικές θεραπείες για την κυστίτιδα. Μάθετε περισσότερα

Η κατανάλωση άφθονης ποσότητας υγρών είναι σημαντική για την παραγωγή ούρων. Η ούρηση είναι ένας τρόπος αποτροπής της συσσώρευσης βακτηρίων στην ουροδόχο κύστη σας.

Θεραπείες για την κυστίτιδα! Η κυστίτιδα μπορεί να οφείλεται σε βακτήρια ή ιούς. Όταν αυτά τα μικρόβια βρουν ευνοϊκό περιβάλλον, αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται εύκολα.

Εξάλλου, η ανεπαρκής υγιεινή μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση μικροβίων. Επίσης μια άλλη αιτία μπορεί να είναι τα υγρά ή τα στενά εσώρουχα, καθώς και η σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις.

Διαβάστε Επίσης  Θυμάρι: εξολοθρεύει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα!!

Επιπλέον, η παρουσία μικροβίων φανερώνει ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, αφού οι αμυντικοί μηχανισμοί του σώματος δεν επαρκούν. Βασικά οι μηχανισμοί άμυνας του σώματος εμποδίζουν την εξάπλωση των βακτηρίων.

Ως αποτέλεσμα, εμφανίζεται πόνος στην περιοχή της πυέλου. Η κυστίτιδα προκαλεί αίσθηση καψίματος κατά την ούρηση, γενική δυσφορία και μερικές φορές πυρετό και ρίγη.

Ωστόσο η κυστίτιδα συνήθως δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα. Μάλιστα, μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο πολύ γρήγορα. Όμως είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί για να μην προκύψουν άλλες επιπλοκές.

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινα κρεμμύδια κατά της χοληστερίνης, υπέρ της καρδιάς

Ευτυχώς, πέρα από τις συμβατικές θεραπείες, υπάρχουν και 100% φυσικές θεραπείες για την κυστίτιδα. Οι ιδιότητες των συστατικών που αυτές περιέχουν θα επιταχύνουν την ίαση.

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε πέντε από τις καλύτερες θεραπείες για την κυστίτιδα. Έτσι θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε αμέσως, αν αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *