Πώς επηρεάζει η κακιά πεθερά τις ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ των συντρόφων;

Η κακή σχέση με την πεθερά έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην υγεία όσο και στην σεξουαλικότητα σου! Ερευνητές του πανεπιστημίου της Γιούτα, οι οποίοι παρακολούθησαν επί δύο δεκαετίες την ζωή 1.700 παντρεμένων ενηλίκων, κατέληξαν στο συμπέρασμα οι καυγάδες με τα πεθερικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία και τη σεξουαλική διάθεση του ζευγαριού.

Αφού βρέθηκε ότι οι πιο συνήθεις τσακωμοί γίνονται λόγω των πεθερικών, όλα τα παντρεμένα ζευγάρια που ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως μετά από όλες αυτές τις εντάσεις, δεν ήταν δυνατόν να συνευρεθούν ερωτικά με το έτερον τους ήμισυ.

Διαβάστε Επίσης  Πως θα χτίσετε μια υπέροχη σχέση

Μάλιστα το 60% των αντρών συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε πως υποφέρουν από τη γκρίνια που υπάρχει εξ αιτίας της ανταγωνιστικής σχέσης που έχουν οι μητέρες τους με τις γυναίκες τους! Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι εντονότερο, καθώς το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει έως και το 90% των παντρεμένων ζευγαριών.

Όπως παρατήρησαν οι κοινωνιολόγοι, το συγκεκριμένο πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται σε τέτοιο βαθμό, καθώς ακόμα και αν παντρεύονται τα παιδιά μένουν κοντά στους γονείς τους και γι’αυτό οι προστριβές είναι συχνότερες και εντονότερες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *