Γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο επίδοξος βιαστής οδηγού ταξί

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο επίδοξος βιαστής οδηγού ταξί

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο επίδοξος βιαστής οδηγού ταξί

Tον πιο επικίνδυνο ρόλο της ζωής του έπαιξε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου ο 29χρονος Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Καρκάς: Εκείνο το βράδυ συνελήφθη με την κατηγορία των ασελγών πράξεων σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί, στον καφέ του οποίου φέρεται να έριξε το ναρκωτικό του βιασμού.

Πρόκειται για τον Γ. Καρκά κι ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί μαζί του  δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας.

Διαβάστε Επίσης  Αυτές είναι οι 4 ασθένειες που μεταδίδονται με το φιλί...

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά στην περίεργη αυτή υπόθεση, ο 24χρονος οδηγός ταξί, το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη απο το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης επέλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε στον προορισμό του μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρει η εφαρμογή.

Διαβάστε Επίσης  Ποιος ήταν ο Άγιος Αλέξιος που τιμάται στις 17 Μαρτίου

Ο νεαρός αυτοκινητιστής παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Όμως γύρω στις 21.30, ο αυτοκινητιστής φτάνει με το όχημα του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας στους γιατρούς να βοηθήσουν τον πελάτη και συνεπιβάτη του, ο οποίος εκ πρώτης όψεως έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο επίδοξος βιαστής οδηγού ταξί

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *