Μάσκα από λευκό πηλό και πράσινο τσάι

 Μάσκα από λευκό πηλό και πράσινο τσάι

Ακμή και μαύρα στίγματα: το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει

Έχετε ακούσει για τις ωφέλειες της χρήσης λευκού πηλού στο δέρμα σας; Ο λευκός πηλός, γνωστός επίσης ως καολίνη, είναι μια ιδανική βάση για φυσικές θεραπείες. Καθαρίζει σε βάθος και απολυμαίνει, έτσι είναι ιδανικός για την αντιμετώπιση προβλημάτων με την ακμή και τα μαύρα στίγματα.

Μια μάσκα με λευκό πηλό και πράσινο τσάι έχει εξαιρετικές στυπτικές ιδιότητες, αντιμετωπίζει την ακμή και τα μαύρα στίγματα και αποκαλύπτει ένα υγιές, φωτεινό δέρμα. Όμως πού βρίσκετε λευκό πηλό; Δοκιμάστε στο κατάστημα βοτάνων της περιοχής σας ή στα καταστήματα βιολογικών τροφών. Επιπλέον δεν είναι ακριβός -μάλιστα είναι αρκετά οικονομικός. Συνήθως τον βρίσκετε σε μορφή σκόνης. Θα δείτε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε μια μάσκα.
Για να ετοιμάσετε αυτή τη μάσκα, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα δυνατό τσάι χρησιμοποιώντας τρία φακελάκια πράσινο τσάι και μισό φλιτζάνι νερό. Χρησιμοποιήστε νερό χωρίς χλώριο, αν είναι δυνατόν, αλλά μην ανησυχείτε αν δεν έχετε.
Τώρα προσθέστε το τσάι στη σκόνη του λευκού πηλού. Ο σκοπός είναι να αποκτήσετε έναν πολτό που είναι αρκετά πηχτός ώστε να τον απλώσετε στο πρόσωπό σας. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία στα οποία τείνουν να εμφανίζονται μαύρα στίγματα και ξεσπάσματα ακμής.
Αφήστε τη μάσκα να δράσει για δεκαπέντε λεπτά και έπειτα ξεπλύντε τη με κρύο νερό. Είναι καλή ιδέα να κάνετε αυτή την περιποίηση δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Rejuvance: Το μασάζ που κάνει φυσικό lifting

 ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *