Τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι ενοχλούσε την αδελφή του

Μία απίστευτη ιστορία θα αναβιώσει σήμερα Δευτέρα στο Εφετείο Αθηνών. Ενας 27χρονος Αλβανός σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 43χρονο Έλληνα, υποστηρίζοντας ότι ενοχλούσε την αδελφή του. Το έγκλημα έγινε τον Φεβρουάριο του 2016.

Όλα άρχισαν έξω από μπαρ στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Ο άτυχος 43χρονος είχε πάει με την παρέα του να διασκεδάσει.

Σε διπλανό μπαρ βρισκόταν ο 27χρονος Αλβανός με την αδελφή του και την παρέα του.

Όπως υποστήριξε ο Αλβανός η αδελφή του ήταν σε κατάσταση μέθης. Βγήκε από το μπαρ και εκείνος λίγο αργότερα την ακολούθησε για να δει πως είναι. Τότε, όπως υποστήριξε, είδε από πάνω της τον 43χρονο να την παρενοχλεί. Ακολούθησε καυγάς που κατέληξε στην τραγωδία. Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε Επίσης  Η ΔΕΗ έβαλε στο μάτι και τα θύματα της κρίσης - Δραματική έκκληση για βοήθεια

Τι υποστήριξε στην απολογία του:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος που ένας καβγάς κατέληξε να χάσουν τον άνθρωπό τους. Το μόνο που ήθελα όταν να τον διώξω από την αδελφή μου εκείνο το βράδυ…Είχαμε πιει αρκετά. Είχαν φύγει κάποια παιδιά από την παρέα και όταν δεν είδα την αδελφή μου, την αναζήτησα. Δεν ήμουν σε κατάσταση να καταλάβω τα πάντα. Μου είπε μια κοπέλα ότι η αδελφή μου ήταν έξω γιατί δεν ένιωθε καλά. Πληρώσαμε και βγαίνοντας έξω είδα την αδελφή μου, ήταν κάτω και γύρω της ήταν κόσμος. Πλησιάζοντας είδα ένα άντρα που δεν είχα ξαναδεί. Στην κατάσταση που ήμουν πίστευα ότι ήθελε να την πειράξει. Του ζήτησα το λόγο και πιαστήκαμε στα χέρια. Παίξαμε μπουνιές, κλωτσιές, κεφαλοκλειδώματα, ήταν ένας καβγάς ανάμεσα σε δυο άντρες. Πέσαμε και κάτω».

Διαβάστε Επίσης  Πληροφορίες ότι θα δικαστούν για κατασκοπεία οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνέλαβαν οι Τούρκοι

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση